Pris reise...

Noen som har erfaringer med hvor mange høvdinger det blir lagt bak deg alt i alt på en måneds reise til f.eks. canada? Da mener jeg med fly bo mat heiskort og ellers det man kan finne på å bruke penger på... hvor mange store bør man ha spart opp ca...vi er to som reiser sammen(vet ikke om dette har noe å si..)

vil jeg anta at du bør ha rundt 20-25 store.

noken som har ein ide om kor billig ein kan få ein tur til alpene..? ca ei veke, standard på hotell/hytter treng ikkje å vere 1 klasses, men nokolunde brukande...

for litt over tre uker i fjor. Men du kan sikkert bo mye billigere enn vi gjorde. Beregn 5000-7000 på flybill, og 200-300 kr natta på overnatting. Spising ute er relativt billig, og du kan få det enda billigere hvis det er kokemuligheter der dere overnatter. Anbefaler Kicking Horse (Golden)... Lykke til med planlegginga!

canada er et fantastisk land... smile

men, som sagt, du får det mye billigere enn vi gjorde det.

Kommer litt an på hvordan du gjør det med bil også, for det må du ha. Vi leide og betalte 14.000 for to måneder. Kjøper du blir det mer pes, men du kan sikkert halvere kostnadene.
30.000 er en grei sum å strekke seg mot, og som puddersyk sier, Canada er verdt det. Vi bodde en måned i Golden, og betalte 5000 på et motel.(stor leilighet) Du kan bo i campingvogn sammen med 10 svensker og betale halvparten hvis du er interessert.... Heiskort må du jo også ut med noen tusenlapper for.
At dere er to som reiser sammen gjør det jo helt klart billigere.
kos dere, og god planlegging!

 
Annonse
Annonse
Annonse