Poll - Risiko!

Hører stadig vekk folk som sier at når man bruker sikkerhetsutstyr, så tar en større risker.
Min påstand derimot er at når en først gidder å bruke en haug penger på beeper, spade etc. Så gidder man også å lære seg å bruke greiene og man utsetter seg for færre risker enn folk uten sikkerhetsutstyr.

Spørsmål: Hva er folks erfaringer i egne skimiljø etter at folk begynte å bruke beeper? Er folk enige med min påstand eller har dere erfart det motsatte?

vet bare at når jeg får på meg en hjelm, og spesielt helhjelm, da blir jeg superman med en gang. Noe som IKKE stemmer med virkeligheten..

Men joda, man får jo også litt fokus på sikkerhet når man har sekken full av sikkerhets stæsj.

det finnes en hel haug med beeper-bærere der ute som ikke aner hvordan verktøyet fungerer. De bruker den kun for å bli funnet igjen, ikke for å kunne lete opp andre.. -bare å gratulere med gode venner!

Hei eazy-ski. Vet du dette fordi du kjenner folka eller er det bare et intrykk du har etter å ha veksla 2 ord med dem i bakken?

For å stille spm litt annerledes: Hvordan er det med dem som du kjenner, altså ski-kompisene DINE??

jeg kjører bare med folk jeg kjenner og folk jeg vet kan bruke utstyret,(selvfølgelig) derimot skulle jeg hatt en mer nøyaktig skredsøker selv.. I tilleegg har jeg og de jeg kjører med både spade og søkestang, ellers er jo beeperen verdiløs. Folk jeg både har snakket med og andre jeg har overhørt (f.eks nordmenn på aiguille-heisen i cham.) innrømmer at de knapt har lært seg hvordan apparatet fungerer og at det dermed kun brukes for å bli funnet igjen selv.

 
Annonse
Annonse
Annonse