Pocket Rocket til både piste og pudder

Hvor gode/dårlige er P R til piste? Når man bare skal have en ski til det hele.
Svar gerne fort.

Har hatt pr i 2 år nå, og for meg er ikke pr noe i løypene, er alt for myke til det spør du meg. Er supre til pudder, men skal du ha noe som du kan bruke i preparerte løyper i tillegg bør du kjøpe et par andre ski.

Har Pocket Rocket selv og synes de funker greit i bakken også så lenge det ikke er blåis. Men da er det ikke så gøy å kjøre ski allikevel. Men jeg er en ganske lett person på 70 kg, så jeg synes ikke at skien er myk gjør så mye. Merker at skien er bred, men pga. at den er myk er den lett å svinge. Veldig retningsstabil forhold til andre ski jeg har kjørt.

har hatt 2 sesonger på pocket rocket med telis bindinger..bruker den som en semi ski..funker veldig bra i pisten og enda bedre i ofpisten..Men kjører mest med den i pisten..Bruker lengre og stivere ski i dyp pudder

Tak for svarene de har hjulpet meg godt på vei

..........i bakken!!! Det finnes mange ski som er bedre i pudder og samtidig funker greit i pisten. Tips: Elan Mantis 777

styr for all del unna PR!! duger til kun én ting, og det er den perfekte pudderdagen! men der også finnes det mange bedre modeller! PR er en myk spagetti-ski! skal du absolutt ha denne så kjøp brukt!!! bruk ikke mer enn 2500,- på dette! evt test kjør før kjøp, så vil du skjønne hva jeg mener! det er kun én ting som har gjort dette til en "stor" ski, og det er salomons PR budsjett!!!!

Idioti

 
Annonse
Annonse
Annonse