Overnatting i Verbier/Ischgl?

Vi er 3 par som vil dra til Alpene 19-26 Februar 2010.
Er det noen som har forslag til hvor vi skal finne rimelig overnatting? Har søkt masse rundt på nette og finner kun alt for dyre hoteller.

http://www.ischgl.com/en-hotel-vita_nova_ferienwohnung_ischgl-1053.shtml

Har bodd på Vita Nova i ischgl, fine leiligheter til en grei pris. Ischgl er generellt dyrt må du huske.

Takk for det. Okei er det veldig mye dyrere en ellers da?

Kom gjerne med andre forslag også, vi vil fly enten til geneve eller salzburg, og vi ønsker litt varierte forhold, dvs bra løyper og bra offpist muligheter.

Ikke betydelig dyrere enn ellers i østerrike, men ischgl har generellt høyere standard på det meste enn hva andere plasser i østerrike, og prisene er litt deretter. Noen av serveringsstedene oppe i anlegget er helt sinnsyk standard påwink Ischgl er et fint og moderne anlegg med mye lett tilgjengelig offpiste. Verbier kan nok by på tøffere offpiste vil jeg tro.

Vi er i samme båt og reiser hvert år flere par. Vi leier leilighet via eiendomsmekler som alle har sine objekter lagt ut på www.rentalp.ch. Velg "Verbier" og legg inn ant personer etc. Dere får garantert masse muligheter - dyrt og billigere. Og som man sier: har du vært i Verbier, kommer man garantert igjen. Fantastiske muligheter for alt! Lykke til.

 
Annonse
Annonse
Annonse