Overnatting i Engelberg

Etter å ha vurdert tur til St Anton/Jacob er tiden inne for å vurdere Engelberg. Planen er tur i slutten av januar, til ett av stedene. Trenger derfor tips om sted å bo i Engelberg denne gangen?grin

Ps: Tar imot tips i forhold til St Anton/jacob oxogrin

Dersom det ikke er afterski som gjelder, har Engelberg fantastisk frikjøringsmuligheter.
For overnatting, sendt mail til turistinformasjonen eller sjekk ut www.sunnmatt.ch

Jupp!

Sendte mail igår, og i dag ordnet det seg... Hotel Belmond eller noe slikt ble det... ca 2902 kr for en uke.. med frokost.

Er skikjøringa vi er ute etter jasmile

Hva Øistein?? Har du dratt meg med til et sted med lav afterskiføring!!! Skal nok finne noesmile
Under 2 uker igjensmilesmile

sons of bitches! smile

Jeg må vente til 7. mars med å reise til Engelberg! Vel, kun en drøy måned det...(eh, 7 uker er en drøy måned det, ja???)

cool

Uansett, det skal bli knallbra!

Dere som drar litt tidligere, legg igjen noen tips her når dere er tilbake om hvilke nedfarter som bør sjekkes ut...og hva av after-ski som er bra.

Engelberg skal visstnok ikke være SÅ bra hva angår after-ski...uten at det plager meg veldig mye. Det er selve skikjøringen som trekker meg ned dit!

Vi legger nok ut en rapport jasmile.
- Når det gjelder afterski så er det jo skikjøringen vi er der for, om så afterski`n er dårlig, så kommer det jo ann på hvem man fester med. Dårlige kompiser, ofte dårlig fest, gode kompiser fører ofte til en bra fest. Sist vi var i Alpene sammen Anerz, så sovna jeg jo i hotellgangen, dårlige greiergrin. Så vi får nå satse på daglig inntak av godt øl, men jeg SKAL på ski dagen etter!!!!twisted
Dæven som jeg gleder meg...

 
Annonse
Annonse
Annonse