Oppslagstavle for leverandører av skiutstyr?

Undertegnede har agenturet på to små skimerker. Businessen er av typen bigesjeft, der det ikke deles ut stor bonus ved juletider.. Mange som meg som holder på kun for gleden ved å være på ski noen ekstra dager i året, og for å treffe folk med samme lidenskap.
De fleste som driver som meg kan ikke bruke 10 000,- eller mer på annonsering i FF, hverken i bladet eller på nett. Det er rett og slett ikke liv laga.
Skulle ønske at FF kunne hatt en oppslagstavle for leverandører der sånne som meg kunne kommet med nyheter og produktinfo uten at det koster skjorta.
Dette ville gavnet kundene som ville fått en en bredere oversikt over hva som finnes i markedet.
Skjønner at FF skal tjene penger, men det kunne f.eks vært en ordning der leverandørene betaler en viss sum for å legge ut info, og en sum for å oppdatere. Tror ikke de store annonsørene hadde uteblitt uansett.
Er dette noe andre leverandører og FF's brukere kunne tenkt seg? I så fall, post your thoughts!

Jeg har også en bigeskjeft med hjelmkamera og har heller ikke 1000-lapper å kaste etter mediene. Synes idéen din er lur, men ser ikke helt hvordan det skal være praktisk mulig å gjennomføre uten at det bare blir skrytkasting fra alle som har kommersielle interesser i bransjen.

Foreslår at du legger frem en strategi for FF.

Fint om du sender meg litt info om skiene dine også...

Tenkte du på nettsiden eller i bladet? I bladet, hvis jeg har forstått deg riktig Torstein, kan du ønske et hjørne på en side med oversikt og info over småe importører og hvilken produkter de fører?

sånn som på foto.no finnes det jo et eget (brukt)marked for kommersielle annonsører, der jeg tror annonsørene betaler en liten sum i mnd for å annonsere. Tror også de har en ordning for kommersielle foretak der det er mulig å publisere pressemeldinger om nye produkter o.l. Ellers bør det jo gå an å lage en profil som heter f.eks "Fat-Ypus" og bruke profilen som en promo-spot sålenge det fremgår av profilnavnet at det ikke er en privatperson. Eller?


LK

.. lyder nr. 2 under regler for friflyt.no. Sånn sett er jeg vel på tynn is allerede hvis du har sett profilen min..

..var vel at det burde kunne endres på? Du er ikke den første som har prøvd på snik-markedsføring, he he.. Selv hater jeg skjult reklame og liksom-artikler og "tester" som åpenbart er skryt av egen vare, men som nevnt har andre nettsider egne sider for denslags. Ser jo at small-bizniz-entrepeneurs trenger litt goodwill i dette mylderet wink


LK

Vi får fronte saken overfor "the big boys" i redaksjonen. Ser forresten at foto er din greie. Kunne tenkt meg litt hjelp med noen bilder av skia jeg selger. Er det noe du kunne være interessert i ?

 
Annonse
Annonse
Annonse