Offpist i Hafjell?

Skal til Hafjell 6. og 7. mars. Noen som vet hvordan snøforholdene er med tanke på offpist?

Noen som kan gi meg tips på hvor jeg skal kjøre offpist i Hafjell?

På forhånd takk smile

Bare glem det!! det finnes noe offpist muligheter, men det er så flatt at det er ikke å få fart! sats heller på kvitfjell eller skeikampen !!

Etter å ha gått av den øverste stolheisen, holder du
til venstre (skiers left) ned til en liten t-krok. Ta
denne til toppen, og hold nok en gang til venstre
herfra. Her har du mange muligheter til å finne
åpninger inn i skauen, og det er en del hogstfelter
som byr på litt større åpne flater. Når det gjelder
snøforholda har jeg ikke vært i Hafjell siden forrige
helg, så de kan jeg ikke uttale meg om.

Ellers må jeg nok si meg enig i at Kvitfjell har
adskillig bedre offpistmuligheter, men skal det
absolutt være Hafjell, så sjekk ut det jeg har
beskrevet over.

Jeg får prøve denne smile

Det går ingen tkrok lenger op etter siste stol heisen men siste stol heisen og øverste tkroken(fjellheisen) går like langt opp men der det er forklart er det veldig mange som har kjørt og det er veldig hardt der nå.(ikke akkurat det du leter etter sikkert. men prøv den nye heisen som åpner 6 mars der kan du sikkert finne mange bra offpist muligheter!!

... Det går en t krok lenger en siste stolheisen.. Fjellheisen starter nemmlig der som stolheis 2 slutter. Prøv det som ble sagt lenger opp, men prøv også sørsiden av "kringelåsen". Spør etter kringelås heisen og noen forklarer deg sikkert veien. Dog lenge siden siste snøfall, så det er nok hardt de fleste steder.

CC Cowboys spiller på snøscene på midtstasjonen lørdag 6 mars....

Det er desverre ikke noe løssnø nå. Det er hardt og oppkjørt. Fant noen veldig bra steder sør for kringleåsen og nord for kjus tidligere i vinter. Du kan jo sjekke, men det er nok ikke så bra nå. kvitfjell har nok heller ikke drømmeforhold nå, men med nysnø så er det fett der!

Off pist på Hafjell? Hvor da? Det er jo faen meg klin flatt og granskau tett i helvete. Prøv heller Skeikampen, 30-40 minutter med bil fra Hafjell. Sa snakker vi off piste!

Spiller CC i hafjell på lørdag?? Faen å.....får ikke vært der! Kjipt!!!!

Kjører i Hafjell 5-6dager i uka. det finnes ikke offpiste i Hajell.finner du i tilfelle noe, så heter det LANGRENN! Og du,den store besserwizzer. tredje stolheis og fjellheisen går akkurat like langt opp. finnes ikke noen t-krok høyere enn det!

 
Annonse
Annonse
Annonse