Oakley glassutskiftning

Har hørt at det er mye knot å bytte glass på Oakley gogglesene (A frame). Stemmer det? Noen erfaringer? Hvordan går det med dugging når man får masse fingeravtrykk på innsiden?

det er ikke noe problem å bytte glassene, er gjort på max 1 min. Bruk hansker med myk overflate, ullvotter eller noe slikt når du bytter glassene så slipper du fingeravtrykk på dem.

Vær forsiktig med å det hele tatt ta på glasset på innsiden av brillene. Veldig lett å lage riper. Du må ihvertfall ikke pusse dem innvendig.

Det er jo helt føkkings umulig aldri å skulle pusse innsiden av en skibrille. Hva hvis en får masse snø på innsiden, og det kommer dråpemerker etc (ja, det hender jeg går på tryne)? Har alltid pusset brillene mine både på inn- og utside. Skjønner at en må være forsiktig, men hvis en bruker et gogglefuteral burde en vel være trygg. Eller er Oakley mer ømfintlig enn andre briller?

Oakley er mer ømfintlig fordi de de bruker et spesiellt belegg på innsiden av brillene sine som hindrer dogg noe SINNSYKT bra. Du kan pusse brillene dine (A-Frame) på innsiden, men ikke når de er våte. Da KAN du MULIGENS skrape av belegget. Uansett bør du ALLTID og KUN bruke Oakley posen til å pusse A-Framene dine. (Jeg har klart å ødelegge et glass allerede, men da jeg skulle sende dem inn, rotet butikken dem bort og jeg fikk nye uansett....)

 
Annonse
Annonse
Annonse