Oakley Crowbar/Wisdom +glass til Sweet Trooper

Jeg har en Sweet Trooper (M/L) som er 2 år gammel. Nå må jeg ha meg noen nye skibriller og spørsmålet er hva jeg skal gå for.

Skal en tur til USA nå snart og vil kjøpe noe der. Jeg har undersøkt en del angående Oakley og vurderer å kjøpe enten Crowbar eller Wisdom. Først og fremst må jeg ha en brille som passer bra til hjelmen min (som sagt sweet trooper) når brillene ligger utenpå hjelmen.

I tillegg må jeg ha et glass som fungerer bra. Jeg ser det er en del skriverier om polariserte glass, og hvis jeg forstår viktig er polariserte glass greit å ha når det kommer til sollys. Min erfaring er at dårlig sikt pga tåke etc er et betydelig større problem enn sol. Når jeg først skal kjøpe i USA hvor det er så billig burde jeg kanskje vurdere å kjøpe to glass istedenfor et veldig dyrt et (eks. HI amber polarized). Hvilke brilletype (feks crowbar/wisdom eller andre) og glass burde jeg velge?

Crowbar og splice tipper jeg passer veldig fint. Bruker crowbar til sweet trooper selv.

Jeg har nå prøvd Oakley Crowbar i butikken og det virket å være et veldig godt valg til Sweet Trooper.

Når det gjelder glass/linser er jeg derimot betydelig mer i tvil. Jeg kommer enten til å velge et glass jeg bruker hele tiden, eller å kjøpe 2 stk som jeg bytter på (avhengig av forhold).

Hvis jeg skal ha to glass vil jeg ha et som fungerer optimalt når det dårlig/flatt lys, nedbør i luften, vanskelig å se konturer i bakken og dårlig generell sikt. Glass nummer to må være et glass som passer bedre når det er litt mer sol.

Hvis jeg kun skal ha et glass vil jeg ha et som fungerer bra allround, men igjen må det passe bra til dager med snø/nedbør i luften og generell dårlig sikt.

Basert på denne informasjonen, hvilke Oakley glass burde jeg velge hvis jeg henholdsvis går for ett eller to glass?

zup

Splice og Hi Yellow.

Så kjøper du Fire Iridium som no. 2.

Crowbar er bare en pokker så stor brille og splice er bare lekker i forhold.

Jeg ser poenget ditt, men hvis vi ser litt bortifra crowbar eller splice. Akkurat nå bikker jeg litt mot å kjøpe Pink Iridium for å bruke denne til godværsdager, litt overskyet etc. I tillegg kjøper jeg HI Yellow for å bruke disse når det er skikkelig rufsevær (dvs snø, tåke, dårlig sikt og flatt lys).

Hvis mener dere om disse linse-valgene, burde jeg heller gå for noe annet?

 
Annonse
Annonse
Annonse