Ødelagt gotama!

Nettopp hatt en heftig helg i Narvik, men opplevde at hele tuppen på skia revnet etter en knallhard landing. Er dette noe som dekkes av garantien, eller? Noen som har noe erfaring med slikt?

Jeg har kjøpt meg Gotama nå og er jævli fornøyd med snø spruten som kommer opp bak..

Hei Ronny. Du svarte ikke på spørsmålet hans. Satt du og drømte om snø og sprut?

men ville tatt kotakt med enten butiken eller völk sin levreandør i norge(det er völk sant:P) så hørt med dei....

tuppen er jo som kjent en av de svakeste punktene på ski..derfor de fleste merker har en form for nagler igjennom for å styrke opp! Du får høre med dem..enten er de fair med deg eller så er de bare kjipe--

Det er Tendenzer som importerer Völkl til Norge. http://www.tendenzer.no/ De har ikke svart på de to meldingene jeg sendte i januar der jeg spurte litt om Gotama, så det kan virke som kundeservicen er litt suboptimal.

(Telemark-Pyrenees, der jeg kjøpte, har vært ekstremt hjelpsomme både mtp levering og service når den ene skien sprakk.)

Har snakket med butikken. Det var ikke mulig å få reklamasjon på skia, men de skulle prøve å fikse den så godt de kunne. Håper den er iorden til påske og toppturer på senja. Takk for svar.

Dette har altid vært problemer med volkel, skiene sprekker og dårlig service. Noe å tenke på når man kjøper ski...

Jeg får låne ski nå, og får et par 2005 Gotama når de er klare. Bedre kan det vel ikke bli?

.....her er løsningen på problemet: skaff deg et par Dynastar InBig PR......unbreakable smile!!!

odb: håper du er klar over at de koster 9999 spenn .... alle völkl-skia før årets serie har vært knallbra kvalitet.. mine vertigo g41 har holdt i 3 sesonger..

kan jo prøve å dekke skaden på reiseforsikring- om De har

 
Annonse
Annonse
Annonse