Nytt hjelmkamera til Canadatur og videre filmlaging?

Heisann!

Har i hovedsak sett på to hjelmkameramodeller. Det er disse to modellene jeg tror det står i:

VholdR - Contour HD 1080p - http://www.vholdr.com/contourhd/helmetcam

Go Pro HD Helmet Hero - http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=29

Er det noen som har erfaringer å komme med? Noen tips? Hva bør jeg velge?

Her i huset ble det i helga kjøpt inn Go pro HD. Den er liten (selv om man ser ut som en "teletubbie" med den på hodet), og det er selvfølgelig en fordel at man kan filme i HD for de som er over snittet opptatt av sånn. I tillegg er prisen fin på ebay.
Ligger blant annet en film ute her, der kvaliteten ser veldig bra ut: http://www.vimeo.com/6823592

Finnes også en annen tråd inne på forumet her som diskuterer det samme, søk opp den. grin

Lykke til! smile

Etter det jeg har sett av video og pris så ser Gopro ut til å være billigere og bedre.

Tror jeg lander på go pro. Ser for meg ut som det beste kjøpet. Og hvis jeg kjøper det i Canada, blir det vell billig smile

Om det er nån som ikke har noen invendinger?

Hei. Jeg importerer og selger de helt nye ContourHD / ContourHD 1080p kameraene. Dette er sammen med GoPro de 2 beste alternativene på markedet i dag så langt jeg har oversikt over. Begge har sine fordeler og "ulemper" og valget bør vel egentlig baseres på hvor mye penger man har tenkt å bruke på kamera, samt hva man faktisk skal bruke det til. Det var nevnt et par argumenter her, og jeg har noen flere men det blir litt mye å skrive her. Se heller på spesifikasjonene og bildene på www.cordona.no under nettbutikken og sammenlikn dette med GoPro. Velg det som er mest riktig til ditt budsjett og bruksområde smile Er tilgjengelig for spørsmål både på post@cordona.no og tlf som ligger på siden.

Om du skal kjøpe GoPro !

Please gå inn på www.ndsf.no og klikk på GoPro-linken nederst på siden der, og kjøp så deretter.

Er en link rett til GoPro men om du kjøper gjennom den linken går 15% av kjøpssummen til NDSF smile

Et forbund i oppstart som trenger cash smile

en stor ulempe jeg ser med gopro er den er litt for stor og veier litt for mye. Dette blir problematisk viss det blir mye risting og det blir det gjerne viss du skal bruke dem til skikjøring. har prøvd atc2k, og den veide alt for mye som medførte risting. mulig at festeanordingene og vekten er bedre på gopro men fortsatt, det er ikke tilfeldig at de som filmer profesjonelt benytter seg et lite kamera på hjelmen med en ledning til sekken hvor du har opptakeren hjelmkamera.no. ser at prisen har gått ned litt siden ifjord, og dette er utstyr som varer!

Hyggelig at mr hagen nevner kameraene på hjelmkamera.no
Siden andre importører er med i denne tråden, kan jo jeg også bli med smile
Viktigste årsaker til valg av vår POV1.5 er at den tåler enormt med juling, har monitor på hovedenhet og trådløs fjernkontroll. Referanser er f.eks. Terje Håkonsen, Ane Enderud, Field Productions, Tormod Granheim, 330/337 skvadronene, Telemarksbataljonen, m.fl.

Uansett valg av kamera, håper jeg du får mange gode opptak og har det gøy!!!

Jeg kjørte mye med gopro midt oppå hjelmen i fjor, kan ikke si at jeg merket noe serlig til det, selv om det ruver ganske høyt. En må vere veldig ops i stolheisen og når du går inn i egg heiser f eks, fort gjort å smelle til det da.

POV 1.5 ser bra ut, men prisen er mye stivere. Derfor tror jeg at det ikke er en av valgmulighetene.

POV'en kommer vel med HD kvalitet snart?

http://pointofviewcameras.com/vio-pov-1-5-megapack.html

Skal du likevel handle i utlandet, så er det greit å vite at POV pakken fåes på tilbud til (i disse dager riktignok) til 3500,- norske (630 dollar). Det er noen hundrelapper mer enn Contour HD selges for i Norge. Selv har jeg valgt Contour Megapack til 399 dollar


holofoten

Valget er tatt! Går for Contour HD 1080 megapack, som jeg plukker opp i Vancouver!smile Gleder meg til å teste ut nytt cam og ski!

 
Annonse
Annonse
Annonse