Nye FriFlyt.no????????

Må gratulerer med nye bra sider!! Dette har blitt MANGE ganger bedre. Gratulerer. Vi håper at dere får enda flere besøk og diskusjoner her nå.

Foreslår at, dette blir starten på en debatt med tilbakemeldinger til Fri Flyt om ytterligere forbedringer og tilbakemeldinger.

finner ikke denne funksjonen lengre.. fjernet eller bare jeg som er blind??

Hvis bare forumet blir litt skikkelig nå (les: registering av brukernavn, egen kategori for alle søppeldiskusjonene etc, aktiv(e) moderator(er)) så blir dette veldig bra.

synes det var litt leit at man ikke har noen kategorisering av markedsplassen.

nye friflyt sidene suger! veldig uoversiktlige!

Det finnes kategorisering på markedsplassen. Det er bare til å trykke på knappen med riktig sport under navigsjon.
Men viktig at dette påpekes, det er ikke gitt at det er sånn.

FF, skriv en forklaring hvordan dette nye navigatør området fungerer!

Synes umiddelbart at denne siden er for rotete og uoversiktelig. Mye blanding av font størrelser, samt at veldig mye er trykt inn på lite plass... Ikke det, det er artig med noe nytt, men synes ikke foreløpig at det har blirr så mye bedre...

hadde vert mye diggere md blå,svart eller hvite farger!! får helt vondt i øya!! daAA!!! hehe... ellers er dt en forbedring!!

1. Sidene er for treige (ja, selv med relativt bredt bredbånd!). Dette er dårlig håndtverk. Fra man trykker på en link i forumet tar det 5 sekunder før den reagerer og vises.

2. Rotete og uoversiktlige (men det var de jo tidligre også)
3. Rotete fargevalg
4. Inndelingen i kategorier er ikke oversiktlig nok!

Hadde trodd FF skulle komme med et realt alternativ til svenskenes freeride.nu - men den gang ei...

som aktiv bruker av forum, må jeg bare si at de nye sidene representerer en stor forbedring. Vi gleder oss i tiden fremover. Men til mine meddebatanter.....kom med konstruktuiv kritik for faen....det at siden er lilla, gul, fikenrød eller brun er vel ikke noe utgangspunkt for en god diskusjon!!! Men heller en personlig smak som ikke har noen betydning på om siden er bra eller ikke!

For meg så så virker det ut som at de fleste av dere ikke har peiling i det hele tatt. Ta dere tid og forsk litt på sidene. og for hver tilbakemelding kunne FF sikkert trengt et forslag til forbedring......og....vær så snill driit i fargevalget og slikt småpirk. Gå heller hjem og pirk i grøten

Først vil jeg bare si at jeg synes de nye sidene er veldig fine. Forsiden har blitt veldig mye bedre synes jeg. Likevel er det noen punkter jeg har lyst til å påpeke:

1. Sidene har blitt mye tyngre å laste. Selv med bredbånd er det kjedelig å vente noen sekunder hver gang du trykker på en link.

2. Hvor har det blitt av søkefunksjonen på forum'ene?

Stå på videre!

 
Annonse
Annonse
Annonse