Ny park i Ål?

Var innom linken.com og så at det bygges en ny park i Ål..noen som har peiling på hva som er i vente? Vil den kunne konkurrere med Hemsedal? hadde vært dæilig å sleppe det hælvetes turisthølet!!

men at den blir som hemsedal sin park er nok som å tro på sesongåpning i september,

Hei åling. Parken blir IKKE Hemsedal. Men den skal bli så bra som vi klarer ut fra de forutsetningene vi har. Akkurat no går det maskiner på tilsammen ca 100 tonn å flytter masse etter Magnus, Åsmund og John Håvar sine skisser. Har tro på at det kan bli bra.
Mvh
Knut Einar
Dl Ål Skisenter

skal det bli ny park i ål?
håper det er mer enn bare et bigjump noen railer og en hip. er det snakk om halfpipe eller bare et par bigjump til? det er jo ikke al verdens plass der heller, ikke sant? men det blir vel i svarteberg? eller?

sjekk ut denne siden for nærmere info om park prosjektet i Ål.

http://www.linken.com/news_vis.asp?nyhetid=360

tror detta blir konge! stoler på deg.

når blir parken åpen??????????

Som sagt blir det ikke hemsedal. Og takk for det! I ål slipper du å stå 20 min. i heiskø....

Var og så på arbeidet for noen dager siden og det blir bra!

Ål jibb: Ta en tur å se selv, du vil finne ut at det ER snakk om mer enn en bigjump osv.. Du har ikke peiling, så slutt å backstabbe ål. Hoppene blir bra, men du vil trenge baller for de store... (dette blir kanskje problem for deg?)

Dette blir ikke i år.

Bygges en 8-seters stolheis i hemsedal om dagen, så 20- minutters i heiskø blir det sannsynligvis ikke heretter. Uansett, lykke til med ny park i ål.

da damn local har baller så det holder jeg iforhold til deg (har sikkert ikke hår engang)

til ål jibber:det er snakk om veldig mye mer enn ett par railer og noen hopp. det blir 2 tabletoper 1 monsterkicker 1 transfer tabletop 1 step up 1tank wall 1 wallrail 1 hip og en del rails og masse anna fett så bare slutt å backstabbe

Ål blir rått til vinteren!

bønder...

Er snakk om Ål Skisenter, right??
Skikkelig bra pga. kø fraværet!!

Ål er et HØL!
Innse det ålinger...

Neida, blir sikkert bra med en park der, tror det er dyktige folk som lager den, men holder meg nok til høppa uppunde tøtten..

Tror nok du har større baller enn meg ja, og glad er jeg for det. Synes det er spennende at Ål får forbedret park jeg, skal nok ta turen og teste den i løpet av vinteren! Vi sees!

 
Annonse
Annonse
Annonse