Norwegian? Torino?

400kr - konk eller ikke - det er verdt sjansen!
Er det noen som har noen tips på de italienske alpene rundt Torino? Er Sestriere noe bra f.eks.? Sjarm & snø?

.

Jeg går ivaffall god for Montgenevre, Serre Che og La Grave i rimelig nærhet av Torino. Sjekk kartet, men jeg mistenker at Aostagjengen med Alagna i spissen er innenfor rekkevidde.

norwegian er de ikke kjipe på bagasjen???

skifrakt og piss og 20+ kilo med støvler stasj og snus... sikkert ikke 400 kroner lengre..

Torino er ett ypperlig utgangspunkt. 45min kjøring og du er i Aosta. Med det som utgangspunkt har du easy access til europas 3 største fjell. Monte Blanc, Monte Rosa og Matterhorn.... Sier vel det meste!!!!

SAS prøver via lobbyvirksomhet å spre inntrykket av at Norwegian er konk, bl.a. har Dagens Næringsliv kommet med helt feil regnestykker som gir et helt galt inntrykk. Jeg kjøper i hvert fall billetter flere med avgang måender fram i tid uten angst for å miste penga. Og jeg flyr MYE! (1 til 2 ganger i uka hele året).

Synes det er viktig å støtte opp om Norwegian, vi trenger dem for å stagge SAS som er ute etter monopol igjen. Det er DU som bestemmer om Norwegian skal leve i framtida. Hvis ingen kjøper billetter, går de selvfølgelig konk en eller annen gang, men det er veldig lenge til (minst to år). Som kunder trenger vi BÅDE SAS og Norwegian, da holder prisene seg lave.

hvet hvertfall at det koster 800kr for å få med seg liten surfebag..

Jeg ville ikke satset på Sestriere, skal du ha noe nærme Torino vil jeg anbefale Gressoney (Monterosa Ski). Tok sesongen der i fjor og storfornøyd.

 
Annonse
Annonse
Annonse