Norrøna Trollveggen erfaringer noen?

Noen som vil dele sine erfaringer av buksa Norrøna Trollveggen ved løssnøkjøring? Passer meg bra, men dessverre er det ikke snøgamsjer på den. Er det problem i praksis?

men arc wall er bedre

grei passform og bra slitestyrke. har hatt min i 7 år nå, og den holder fremdeles koken selv om den har pådratt seg noen kuttskader her og der. Bare du strammer strikken nederst godt og har noen kraftige (høye) støvler er det ikke noe stort problem at den ikke har snøgamasj.

Prøvde Arch Wall, men buken ble for stor eller beina for korte.
Trollveggen passa bedre. Er beroliget angående snøgamasje problemet.

og bruke den i løssnøen.. Jeg selv har hatt min bukse i 3 år nå. Som nevnt over, bare stram strikken nederst godt, så går detta som en drøm.
Lykke tilsmile

norrøna fikser klærne dine gratis hvis du river dem eller noe går i stykker. de er de eneste som gjør dette. må jo si at det er et stort pluss for norrøna...

Trollveggenbuksa er min beste turkamerat. Har hatt den i omtrent 10 år nå og den funker fortsatt som faen. Har hatt en del uhell hvor jeg har kjørt skistaven gjennom låret og revet opp litt gore-tex her og der. Det ordnet Norrøna gratis. Super service. Er ellers ikke spesielt glad i Norrønas produkter, men trollveggenbuksa er jeg veldig fornøyd med. God passform og svært behagelig. Snølås trenger du ikke, det er bare å stramme over skiskoen og du får aldri snø inni stilongsen. Trollveggenbuksa er kanskje det beste Norrøna har prestert.

Kan bare støtte de andre gutta.
Jeg har hatt min i 6 år nå og er storfornøyd, (selv om den er gul og stygg).
Før jul sendte jeg den også til Norrøna der de gratis sydde på nye lapper langs leggen og fikset sømmer og glidelåser (Norrøna tilbyr dette som service på det meste av sine klær)
Jeg kjører stort sett med scarpa t-1 som jo er rimelig høye, og har aldri savnet noen snølås.

slik at den sitter som en våtdrakt rundt anklene. Og husk: Jo mindre størrelse, jo bedre passform får du. Ikke la deg påvirke av at det går ann å få kjøpt bukser som ser bra ut og det går ann å bevege seg i.

Har min tredje bukse med snøgamasjer nå og har aldri benyttet dem, synes de bare er i veien. Det har aldri vært noe problem uten dem på Trollveggen buksa mi, men selvfølgelig er høye støvler et must.
Men var det en bukse som skulle benyttes kun til skikjøring ville jeg valgt en utgave i microfiber, myyyye bedre til skikjøring en G/T!

 
Annonse
Annonse
Annonse