Norrøna Lofoten Primaloft

Hei dere!

Er det noen der ute som har noen erfaringer å meddele ang. Norrøna Lofoten primaloft jakke? (-Den som er fora)
Jeg lurer på å kjøpe en, men vil gjene høre noen erfaringer før jeg bruker pengene!

Alle råd settes pris på uansett, så tusen takk på forhånd! smile

Jeg brukte denne jakka mye i fjor, og den er fortsatt en av mine favoritter. Ikke alt for varm, men varm nok.... der dunjakke blir for varm, der finner du primaloftsmile Er vel en av de jakkene jeg har brukt mest... Rein skalljakke blir selvsagt brukt oftere til topptur og pudderkjøring da jeg er ganske så varm av megsmile Jeg har den primaloft jakka med gore tex, GULL!

Jeg har bare prøvd den i butikk. Men jeg følte den ble for tykk. Når man har ull og/eller fleece under, så skal det en del minusgrader for at det skal bli passelig varmt. Den kulden som er i Norge(0-(-10)) er ikke akkuratt kaldt. Nå har jeg ikke brukt den i snøen, og kan ikke si noe om pusteevnen. Men den bør være god.

Når du står på ski er du også i aktivitet, og genererer varme, som fort kan bli varmt.

den funker som snus!
det blir bikkjekaldt her i nord, det gjør det sørpå og!

JoB

Fantastisk jakke! Men det koster selvfølgelig. Har selv skallutgaven av Lofoten, og valgte meg denne i stede: http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=MHW63:T&var_1=MHW63-B2:T&categorynu=DQ&categorytxt=Spesialpris %2D dun%2Ffiber&produkt=Mountain Hardwear Hooded Compressor Jacket
Er ikke GoreTex, men jeg er så langt meget gost fornøyd...

Tusen takk for hjelpen! Skal definitivt tenke på saken smile

Har aldri prøvd denne jakken, men det jeg er redd for når det gjelder forede jakker er at det blir for varmt.

Derfor er jeg heller mer tilhelhenger av bare skall og muligheten til å regulere isoleringen 100% etter ønske.

Feks: Underste lag vær ull? Syntetisk?
Mellom: Fleece eller ikke? osv osv...

Men seff, hvis du henger i parken hele dagen, blir det fort kaldt. Derimot, hvis du er beveger deg litt mer - pudderkjøring, topptur osv.. er det et must kunne regulere varmen.

Hei hei!

Til aktiviteter hvor jeg er i konstant bevegelse, som f.eks. topptur bruker jeg lag-konseptet, men når jeg er ute og kiter blir det mye mer pauser og da blir jeg selfølgelig kald. Kanskje jeg burde tenke på dunjakke til å dra utenpå i stedet??

her er det ingen ting å lure på! alt til sin bruk selvfølgeligsmile men er utrolig diggsmile

jeg har den selv og er en perfekt jakke til det du sier.. deilig når du står på toppen eller ikke er så stor aktivitet.. ville kjøpt den litt stor sånn att du lett kan få dn utenpå skall jakken på toppen.. da holder du deg var før du begynner nedkjørongen.. jeg har ikke den fra ifjord da med skall utenpå. jeg har den uten skalljakke utenpå primakoften som de kom med i fjord.


mvh Anders

sorry mye feil hergrin

*varm
* nedkjøringen
* jeg har ikke den fra i fjord. den i fjord kom med en skalljakke utenpå selve primaloften. min er bare primaloft..


mvh Anders

Kjøpte denne jakka i fjor og har brukt den endel ganger siden. Er veldig bra under middels aktivitet, særlig når det blåser. Lett og fin å bruke i alpinanlegg i kalde perioder. Brukte den til kajakk-padling i høst og da ble den alt for varm. Men på min jakke gikk sømmene under armene opp i limingen, kontaktet Norrøna og fikk ny jakke men hørtes ut på det som om dette var "vanlig" på denne modellen.
Så som en jakke nr 2 er den grei men er ikke overbevist av kvaliteten enda.

Litt gammel tråd, men kommer med råd likevel. Har selv denne jakken, den med gore-tex og primaloft. Har også buksen slik at jeg har full snøstopper. Genialt! Jakken har jeg brukt i alt fra -20*C til høstregn. Den er mer anvendelig enn en dunjakke. Kan anbefale den til alle. Er min absolutte favorittjakke! grin

Men det med sømmen under armen, det har skjedd med min nå også og den er bare ett år gammel... sad

Gode saker.
Puster godt, hvis det regner eller sludder vil det forbli ute, og ikkje trekke det til seg som en våt hund. Jeg hadde både dunjakke og primaloft, men endte opp med å selg dunjakken fordi jeg er mer fornøyd med primaloften.
Den e prima til det rette bruket, kalde dager enten i bydn eller på fjølle.

Har hatt primaloften (m/gore tex) ett år og elsker den. Så lenge det er minusgrader synes jeg den er konge å stå på ski med. På topptur er det skall som gjelder selvfølgelig.

Personlig synes jeg mange lag og skalljakke kan bli kaldt dersom man bare står nedover...og ikke minst i heisen. Husk, man må varme opp luften mellom lagene, så jo flere lag, jo mer må du varme opp. Primaloften føler jeg er akkurat så varm som jeg trenger, og det holder med en tynn ull/super under. Den er utrolig behagelig og lett lufte dersom det blir litt varmt.

Anbefales!

Jeg er fornøyd med min. Fikk fort feil i en søm ved en lomme, men det fikset Norrøna/shu raskt og greit. Anbefales.

og nå har jeg lofotenbuksa også,- som kan hektes sammen med jakka når det passer seg

veldig fornøyd

Etter å ha brukt den noen uker nå må jeg si at jakken er helt suveren. Perfekt til skikjøring i 10-20 minusgrader, spesielt heisbasert kjøring. Funker også godt i kald bil på vei til jobb wink

 
Annonse
Annonse
Annonse