Norges beste park for Board & Boards?

Hvilken park har de beste Big Jumps, fetaste railsa, & variasjon? si noe konstruktivt om hvilken, og hva som er phett med den!

...jeg vet ikke.

var i nederland i fjor og synes parkene der var mye finere..
flere blomster og trær, gresset var liksom grønnere åp en måte..

Har fåreløpig vært i Trysil og Hafjell, skal til Hemsedal i helgen og forhåpentligvis noen andre steder utover. Skal si fra hvis jeg finner ut no bra.

Fåreløpig er Trysil på en 1. plass. Men den har tapt seg meget fra førgående år. Hoppene er fortsatt bra. De er mange og er varierte i størelse, har en bra landing og såder passe kick (litt mye for ski, men man finner et man liker). Men virker som railsa er manisk spredd utover. Kickerne er litt små og man får dårlig tilløp. Og kinkrailene er ikek noe sted å finne, men til gjengjel er det kommet en fin C-boks. I trysil er det dessuten flombelysning så man kan kjøre fra 10 om morgenen til 21 om kvelden om man vil (på noen dager iallefall).

I hafjell er det flere tech rails (A-, flat-down-flat- og flat-down-rail), men de sklir ikke like bra som i trysil. Men Bigjumpene i hafjell er jalla. De kicker til helvete og har en forbanna hard is landing, samt at no pipe ikke eksisterer der (iallefall ikke i mine øyne). (Skal sies at de kanskje har preppa litt siden sist da wink)

Skal si fra hvordan hemsedal er.

slutt å klag på pipen. pipe skjæret har vært ødelagt og det kan skje hvem som helst "så det er kanskje ikke så jævlig lett å fikse pipen med spade heller da."

Kollen er norges diggeste park.. no doubt! Trenger ingen andre steder! Feteste parken som finns.. ya heard me!?

Hemsedal var såder bra. Snødde en del og det var tåke, så ble jo ikke genialt. De har to parkløyper, noe som var litt morro. En blå hvor man kan øve på lette spin trick, samt railing på noen ekstremt brede rails.

Iden hovedparken er det helt ok. De har mye hopp, to enorme quartere (den ene har en "vegg" oppå copingen). De har to piper, en sor og en knøttliten.

Det som var negativt var at de ikke hadde så mange varierte rails, de var enten mini og enkle eller store og vansklige og at heisen til parke brukte en evighet. Men de hadde den feteste flat-down railen jeg noen gang har sett, den må ha vært 12-15 meter lang, den var rå. Men synes fortsatt Trysil er best.

I helga var det satt opp nye og varierte TAC-rails i parken. blant annet en 6 meter buet rail, men nå blir det også preppet opp en corner som sto på samme plass som i fjor.. Yeah! trysil rocks!

var der åpå lørdag, fy f... for et høl..
er vel bare dritt unger som øliker seg der..

Hovden er veldig bra i år!
Se også:

http://www.tacky.no/snowboard/artikler/display_article.asp?artikkelID=4897

er vel best i norge i år! Masse med rails og mange big jumps... hafjell har jo grei park men altfor liten. Pipen i trysil suger...forresten, dårlig konstruert. ellers er trysil etter min mening best i år.

d kommer en "terrengpark" i hallingskarvet sesongen 2004/2005!!
se: www.hallingskarvet-skisenter.no
forresten et sinnsykt bra sted og kjore pudder!! og d er nesten ikkje ko der heller sa visst du er pa geilo en eller annen gang sa anbefaler eg en tur til hallingskarvet..

 
Annonse
Annonse
Annonse