Noen til Whistler 04-05?

Jeg har planer om å reise til Whistler hele neste sesong, på jakt etter folk bo med i en leilighet for å slippe litt billigere unna..

hvis miltiæret ikke kaller som jeg tror, blir jeg mer enn gjerne med. Men drar definitivt året etter da. men jeg tar kontakt om jeg ikke må inn.

Hvis du skal til whitler 1 år(regner seff med at du skal reise ned for og pumpe pudder) hvorfor ikke jobbe som off pist guide hos langley travel, de betaler heiskortene dine i alle anleggene. Ta en titt på langleytravel.com eller no sånt! Bare et lite tips altså!

Hallo!

Vi er to gutter som naa tilbringer hele sessongen i Engelberg, Sveits. Neste sessong skal vi til Canada, men er ikke helt sikre paa hvor. Godt mulig Whistler.. Hadde vart kuult aa finni noen andre og, slik at det ble billigere!!

er jævlig keen, og vurderte en tur tidligere i år. har to kamerater som bodde der forrige sesong og sier det var dritbra. blir muligens aktuelt, men ligger litt langt frem i tid. må se an studier og økonomi.

pumping av pudder kombinert med en svær park er jo grunnen til å reise dit, alt på et sted og av ypperste kvalitet..

men fra folk med Whistler erfaring, hvordan er jobbmarkedet der?

Ville dratt til Alberta. Det er der de beste stedene ligger, synes nå jeg (og mange andre...). Calgery og Edmonton er fete byer og.

Er egentlig jævli sugen på å reise bort en sesong og pumpe uendelige mengder med pudder. Er ferdig med studiene til våren, og trenger et lite friår.. Har du tenkt på kostnader/budsjett? Hvor masse trengs for en sesong..? Ta gjerne kontakt!

 
Annonse
Annonse
Annonse