Noen som skal til Sør-Amerika å stå ski i sommer?

Skal ned å studere en måneds tid i Chile, og lurte på om det er noen som skal nedover til Chile eller Argentina for å stå ski i sommer?

Ja, skal nedover i juli. Vi er 4 stykker som drar ned i månedskifte juni-juli.
Ingenting som er avklart enda, men har satt 1. mai som frist. Eneste vi vet er at vi flyr til Santiago og leier oss en bil der. Kanskje over til Argentina.
Tips ønskes.

Jeg er ferdig på skolen 28. juni tror jeg, så hvis dere kunne tenke dere en til på deler av turen er jeg interessert. Har billett hjem 16. juli.

Hvis dere er fleksible så er vel det best å vente med nærmere planer til dere kommer dit. Juni-juli er jo tidlig i sesongen, så det beste er nok å vente og se hvor snøen kommer.

Ellers er Ski Arpa (cat skiing), Portillo, La Parva (+ El Colorado, Valle Nevado) og Termas de Chillan i Chile, og Bariloche og Las Leñas i Argentina gode alternativer.

Hvis dere ikke har bestillt flybilletter enda er også billetter med TAM verdt en titt. Billettene mine kom på 8000 kr, og man får 2x23 kg. Pass også på at det er lov å ta med leiebilen over til Argentina. Er en del papirarbeid involvert på grensa der.

En tråd med mye god informasjon på tetongravity.com:
http://tetongravity.com/forums/showthread.php?t=158774

 
Annonse
Annonse
Annonse