Noen som har erfaring med ryggplate fra Biltema?

Var i dag innom Biltema og så der at de hadde ryggplater, med 5-6-7 eller 8 plater på ryggen. Er det noen som har erfaring med disse? prisen var rundt 300kr så den var det jo ikke noe å utsette på, prøvde dem på og de føltes veldg gode også, og noe bedre en min gamle som ble kjøpt i MC-Klær butikken på Nordby kjøpesenter ved svinesund i 98, og som begynner å bli litt slitt.

Se etter sikkerhets godkjenning! Har den alle som trengs, iallefall CE godkjent så holder den samme minimums mål som alle andre godkjente!

gul

Kjøpte en til sønnen min på 16. Han rapporterer om behagelig påkledning. Sitter i hvert fall bedre enn en Scott som satt på hans lange rygg fram til den ble borte på en skitur i fjor. Så vidt jeg husker sjekket jeg CE-godkjenning. Eneste er at de oransje dingsene som kun er pynt langs begge sider, faller inn i skinnen etter hvert.


Gunnar Lier

Husk at det finnes forskjellige CE godkjenninger for sommer og vinterutstyr. Dette gjelder for hjemler så jeg tipper at dette gjelder for ryggskinner også. Det har noe med at de skal tåle forskjellige trykkskader. F eks staver, ski osv.

pij

hva er hardest asfalt eller snø .er den godkjent til veg så går det til snø å .husk hvor skinnene kom fra før vi brukte det på ski

Nå har ikke jeg ryggplate for å beskytte ryggen mot snø, men mot harde steiner som stikker opp under snøen, eller dersom jeg blir påkjørt eller eventuelt en is-svul

anbefaler at du bør kjøpe en ordentlig ryggplate wink. Poc og sweet har noen behagelige ryggplater

Mange bra produsenter som lager bra ryggskinner. Som det er nevnt i andre kommentarer her skal ryggskinnen beskytte mot slag og støt mot ryggsøylen.
Det er viktig at plasten som får trøkken fordeler energien som fanges opp ut i selve platen.
Den bør også sitte godt, og være ventilert slik at det ikke blir et svett mareritt.
Docmeter har en model som også bremser såkalt hyperfleksjon om uhellet skulle være ute. Hyperfleksjon er når ryggen overbøyes motsatt av det som er normal
docmeter.no

 
Annonse
Annonse
Annonse