Nettsider med skibilder i HD for nedlasting

Er på jakt etter bilder i HD for nedlasting, men sliter egentlig med å finne noen gode sider/ fotografer for nedlasting. Finner mest gratisbilder fra diverse skisenter. Har kontaktet noen fotografer men det har vært dårlig med svar eller så har det kostet skjorte og alle klærne for et bilde. Ser jo den at det koster å dra på tur for å få bilder, så forståelig at de tar godt betalt sånn sett. 

Men er det noe som har tips her? Betaler gjerne for å laste ned om bildene er bra. Har tenkt å trykke opp på fotolerret for å ha på veggen, mest sannsynlig blir det størrelse på 80x60 cm lerret. Liker storfjellet og ser etter motiver rundt det.

Anbefaler deg å ta en titt på www.unsplash.com Gratis, gjør hva du vil, høyoppløselige bilder. Er en del snø, men ikke så mye ski. Leter du litt, så finner du nok noe.

Det er vel bare å google på den ski aktivitet i fjellet en ønsker, så dukker nok opp både bilder og evt. facebook sider i forbindelse med bildene! wink
Selv driver jeg mye med toppturer på ski, ski kiting osv. så har jo et lite utvalg av noen greie bilder! wink
Ski bilder kan være så mangt vetu! wink
Spør du disse personene, eller bloggerne som har publisert disse bildene pent, så får du sikkert lov til å få et eksemplar av noen av dem! wink


Ø.R

Vennligst introduser meg til dette. 

สมััคร sbobet

 
Annonse
Annonse
Annonse