Neopren jakke

Nokon der ute som kjæm ihug dei stive neopren/polyesterjakkun som var "in" for nokon år sia? Dei ligna litt på ein hoppdress (utan buksa søklart...) og hadde glidelås og stor hette. Veit nokon av dei var ganske varme og au vindtette, kanskje vasstette au. Trur dei hadde eit fleecelignande fôr på innsida. Lurar på om det gjeng fortsatt an å få tak i slike jakkur ein plass??? Kven selger detta? Eller he du kanskje ei gamal ei du vil bli kvitt?

Etter å ha tilbrakt mesteparten av sommeren i en 3/4mm våtdrakt, har jeg også forelsket meg i dette fantastiske stoffet neopren..

Meg selv og flere andre mener det er alt for lite neopren i handelen i dag.

jeg tror salomon lagde noen sånne jakker for noen å siden.

charhart jakkene, og de har jeg ikke sett på lang tid, men alle softshell jakkene er ganske lik i både stoff kvalitet og er egentilg bare bedre i litt ruske vær.

Du får kjøpt carhart jakkene på stress.no

jaja. eg he prøvd softshell, men ikkje det eg æ ute etter. Det blir ein heilt ana stil. Og carhartt he sikkert hatt slike jakkur i sine kolleksjonar, men så vidt eg ser på nettsidun som sel detta merket æ ikkje denna type jakke i salg lenger. Her må det gravast djupare og kanskje second hand, viss det skø dukke upp noko... Kanskje carhartt importøren i Norge veit? Stress.no som er hovedimportør? Nokon som veit? Takk for innspill! smile

 
Annonse
Annonse
Annonse