Nei til Offpiste, pisteoff eller hva det nå heter!

Jeg er grundig lei alle de ulykkene vi skattebetalerne må legge ut for. Jeg er selv sykepleier og har derfor ikke så god råd. Når jeg ser at skattepengene mine går til redningsaksjoner for folk som står på ski i ikke merket løype blir jeg ganske provosert. Skjønner dere ikke at det er utrolig farlig å kjøre utenfor preparerte løyper. Det er jo derfor de prepareres. Man har jo trær, stein, snøskred og alt mulig rart der. Jeg setter herved foten ned for slikt og ønsker en debatt på dette. Nei til pisteoff.

Skal du ha seriøse svar får du i det minste bruke et seriøst navn. Off piste er morro og det er langt færre ulykker med off piste, og i og for seg all annen skikjøring, enn det er med for eksempel kjøring av bil.

For det nemlig aaaaaaldri noen som skader seg i preparerte løyper og parker......neeeeeeeeeida. Tør vedde på at du er en aldri så liten lystprovokatørsykepleier.

Før en starter en diskusjon/dialog på et emne er AlfaOmega å hente inn fakta.
Kan du visse meg tall som viser at de fleste skaddene skjer utenfor høysesong, når "dagstur heltane" er i og utenfor løypa. Kan vi ta opp igjen tråden. Redningsaksjoner er noe en alltid vil være foruten, men en kan desverre ikke styre moder-jord. Tror ikke at personer som kjører offpiste tar høyde for å havne på sykestuen, eller sixfeet. Men livet går desverre ikke an å hel-gardere.

Denne personen som har skrevet dette innlegge forstår seg ikke på noe av det med å kjøre ski /snowboard utenfor løypetraseene. Hva er vitsen i å uttale seg, hvis man ikke peiling om hva man snakker om.
I Off piste er det som regel mjukt, og det er mye puddersnø. Faller man i stor fart, eller mister kontrollen i lufta på et drop, lander man mjukt og slipper skader. Men hvis du nå er i en hard og oppkjørt løype, er det lettere for å bli skadet når en faller. Og hvis du skal prøve deg på en Big- jump, er det lettere å bli skadet.

Dette var meget skittent sagt!!!

Rent statistisk så er påstanden din avlivet. Tror ikke det er pudderhundene som sitter mest i legevakt kø. Og jeg skal love deg at skattepengene dine forsvinner andre steder en til å hente ut folk fra snøskred. Tror du bør sette lupen din på det norske forsvaret.. Der skal jeg love deg det sløses med skattepenger.

Dette blir for dumt, det neste blir vel også å forby:
* Uteklatring
* Kjøring av bil
* spising av usunn mat
* røyk, snus, alkohol
* basehopping
* innaktivitet
* røykende sykepleiere
* osv...

Da alle disse punktene her enkeltvis medfører enn mye større økonomisk byrde for samfunnet som vi "alle" skatter til.

Men jeg tror at fordelene ved å la mennesker få være i fysisk aktivitet utenfor skiløypene er mye større enn alternativet, som er ...."NEI til alt som er farlig"....

Det er jo det samme som å avlive hele den norske turgleden. Hele Norge er offpiste. "Nei til offpiste" du liksom. Skred kan det gå overalt. Det er nok mer sannsynlig at en uerfaren påsketurist blir tatt i skred enn en pudderhund. Pudderhunder kjenner godt til faren og prøver å unngå den så mye som mulig. Men, en kan aldri helgardere seg. Ulykker i fjellet skjer, men heldigvis ikke så ofte. Tror nok det er andre kilder til skattepengebruk som er værre.

For det første er vel hele innlegget til "vår" kjære sykepleier mest truleg bare tullball. For det andre har jo vedkommende ingen dokumentasjon å komme med.. MEN Det er jo ikke akkurat så rart at det kommer litt syting fra en sykepleier.. Stakkars det er jo så synd på dem.. Kan jobbe hvor de vil omtrent i hele verden..flust av jobber..herje med hjelpepleiere, SOM VIRKELIG GJØR EN FET JOBB.. Nei hold heller kjeft hr eller fru sykepleier og forsett klaginga de på et annet forum.. Her får du hvertfall INGEN SYMPATI!!!

Når det gjelder dette innlegget fra sykepleieren om offpist:Skjønner dere ikke at dette innlegget er lagt inn av noen som egentlig ikke mener det de sier, men bare er ute etter å provosere og få reaksjoner fra dere? Dere går jo på alt! Det samme gjelder alle disse innleggene fra Snobbene og Bærumsgutta/pappaguttene med masse spenn. Hvis dere ikke vil drite dere ut, så la være å svar på de!

Når det gjelder dette innlegget fra sykepleieren om offpist:Skjønner dere ikke at dette innlegget er lagt inn av noen som egentlig ikke mener det de sier, men bare er ute etter å provosere og få reaksjoner fra dere? Dere går jo på alt! Det samme gjelder alle disse innleggene fra Snobbene og Bærumsgutta/pappaguttene med masse spenn. Hvis dere ikke vil drite dere ut, så la være å svar på de!

så lett det er å provosere...

festlig... Humrer og ler over hvor mange som biter på...

forstår jo at hovedinnlegget bare er skrevet for å provosere, og synes innlegger av innlegget har god humor ! Å kjøre utenfor løypene er jo det folk alltid har gjort - skianlegg med preparerte anlegg er joe en "nymotens" ting...tror ikke Hemsedal og Hafjell hadde like mange preparerte bakker på Sondre Nordheims tid. Å forby skikjøring utenfor preparerte løyper er det samme som å forby fotballspilling på andre steder en Ullevaal Stadion

Lurte du meg? Virkelig? For det lyste jo ikke "jeg vil bare provosere" av hele innlegget. Du er litt av en skøyer..

 
Annonse
Annonse
Annonse