Mykkje dritt preik på forumet!!

...Synest det er utruli mykkje dritt preik å sutring på forumet, Blir so provosert av det at eg måtte berre høyra om det er nokkon som er eininge i det. Usaklige diskusjoner om homo norøøna teliser og hasjis jibbere/brettfolk..ubrukeli!!!! La folk vera som dei vil og la ikkje det gå ut over friflytforumet!!!

du sutrer jo så det holder selv jo!! og ikke nok med det, men du rakker ned på de som rakker ned på folk!! haha!! gjennomtenkt innlegg!! standarden på forumet føk i været nå, gitt!! takk skal du ha!!

og er det en ting som er JÆVLIG irriterende så er det sånne idioter som TROR de er bedrevitere med bare saklige innlegg osv. Herregud ass. get a life.

helt enig med at det er mye drittpreik, kanskje bare drittpreik (sjekk ut innlegget til han som mener at snowboard suger f.eks) ...men drittpreik er jo morro!!

en gjeng søppelhuer, derfor er det så mye piss her inne!! men de fleste synes jo det er moro!! de som synes d er kjipt kan vel dra en annen plass... OG, telissfolk er kanskje ikke homoer alle sammen, men det ser skikkelig bøgiss ut!! ahahahaha

Er litt usikker på hva som er mest irriterende ved deg? Er det den ubrukelige norsken din eller er det all klagingen over alle andres klaging...?? Når jeg kjenner etter blir jeg også litt irritert på meg selv fordi jeg lar meg engasjere av et menneske som ikke kan norsk samtidig som du tror at du har skjønt noe andre ikke har skjønt(noe du overhodet ikke har gjort) og i tillegg prøver å prakke disse meningene over på andre. Takk gud for at jeg reiser til Whistler for en måned der jeg forhåpentligvis slipper sånne mennesker og slike diskusjoner. Eller kanskje jeg heller skulle droppe hele greia og dra til Myrkjådøli eller hvor faen det er du kommer fra slik at du kan lære meg å stå på ski hæ-hæ....

må si jeg er litt enig med myrkdøl, men for all del, jeg liker sånne diskusjoner jeg. Synes du som klagde på nynorsken hadde et utrolig dårlig argument. Nynorsk er en del av norsk språk, for det om idioter på østlandet ikke snakker det.
Uten vestlandet og nordnorge (spesielt vestlandet) hadde det gått til helvete med norge, eller bare østlandet, de hadde ikke tjent ei jævla krone!

 
Annonse
Annonse
Annonse