Mørke, mørke briller

Både mine mørke CeBe og enda mørkere Spy er helt oppstripet, og det er bare noen måneder igjen før det blir krise. Alle butikkene selger jo bare lyse og oransje briller til vinterbruk. Er det ikke noen som har "sveise-mørke" briller til Mai bruk. Jeg trenger dem virkelig p.g.a. perioder med sterk hodepine. Eventuelt nye mørke glass til Spy brillene mine. - Har kjøpt reserveglass til CeBe før, men fikk kun oransje og grønt, ikke særlig imponerende. (PS: Det der med at kontraster forsvinner i mørke glass, gjelder kanskje for mørke dager i januar, men stemmer ikke for den lyse delen av sesongen.)

hos MON i bergen selger de oakley briller.. der kan du få alle tekelige farger på glassene pluss at oakley briller er fetere enn cebe og spy!!

Hos MON i Begen fikk jeg ikke tak i skikkelige mørke glass, og den ene gangen jeg fikk mørke glass der, så var det fordi guttungen til en av de ansatte hadde kjøpt noen briller han ikke ville ha allikevel. Det var fine og bra briller, og CeBe"s nest mørkeste. - Men på Folgefonna så måtte jeg kjøre med solbriller under skibrillene allikevel...

Har du sjekket ut litt på nettet? Kan hende du finner både
goggles og ekstra-glass der som er mørkere enn du gjør i
Norge!? Markedet for supermørke glass er kanskje større i
mer solfylte strøk enn her til lands, så kanskje det er verdt
et forsøk? Men jeg vet ikke, må bare understreke det...

 
Annonse
Annonse
Annonse