Mitt GoPro 2

Jeg kjøpte mitt GoPro HD Helmet Hero på Japan foto sist uke. Når jeg filmet med det lagga det noe sykt! bildene hoppet skikkelig. Jeg sa ifra og de tok imot kameraet og skulle sende det inn til GoPro. De på japan mente det var produksjonsfeil og vi byttet minnekort og ingen ting hjalp. I dag fikk jeg ett nytt et av de og har det samme problemet. Hva kan det være og hva kan jeg gjøre med det ? er det en instilling ?

hvordan datamaskin har du? om du har en litt gammel datamaskin kan nok grunnen ligge i detwink

En 2 år gammel Toshiba. En kraftig maskin. aner ikke modellen. jeg har ikke lastet ned noen firmware ennå også har jeg XP. kan det ha noe å si ?

Prøv på en mac eller en bedre data enn det du har smile

Jeg kjøpte fra japanfoto og, men mitt er helt fintwink

Kraftig maskin, 2 år gammel, XP, he he, er du sikker på det? Full HD filene er temmelig komprimert og krever litt kraft. Last ned VLC media player og spill de av med den.

Sitat Hysa:
Kraftig maskin, 2 år gammel, XP, he he, er du sikker på det? Full HD filene er temmelig komprimert og krever litt kraft. Last ned VLC media player og spill de av med den.

haha ja er ganske sikker. Men det som er pussig er at det funker helt fint å se det på tv.

Men jeg har heller ikke lastet ned noen firmware. Kan det ha noe å si ?

Der harduvelsvaret...Om de funker bra på tv og ikke på pc'n såer det jo din pc som ikke klarer å dra filene.

Prøv å filme i r4,r3,r2og se hva som skjer da.

På min pc kan jeg ikke redigere R5 filer for da sliter min maskin... Opp til R4 funker fint!

aaah ! takk for hjelpen, syntes det burde ligge noe svar i akkurat det der ja, men da er en ting sikkert og det er at det ikke er noe galt med kameraet ! Er det noen firmware jeg burde laste ned som kan være bra å ha eller som noen vil anbefale ?

Jeg måtte laste ned en kodek og se filmene i mediaplayer classic for at filmene ikke skulle hakke. Combined community codec ellerno

Hvis ikke pc'en din klarer og spille av filene flytende i VLC player så blir det enda verre når du skal redigere de. Du kan evt gå ned i oppløsning på kameraet, men det er jo litt kjipa. Det beste blir da og oppgardere pc'en, laptop=kjøpe ny, evt kan du konvertere filene til et mindre komrpimert format, her må det gjøres ritkig for å ikke tape kvalitet.

 
Annonse
Annonse
Annonse