Milano-Chamonix

Erre noen som har tips om hva som er den enkleste måten og komme seg fra milano til chamonix?Det er ikke så sinnsykt langt distanse?Tog,buss,truger...
Hjelp..!!!

Vel hvis du tar truger, er nok best å gå strake veien. kanskje gå over monte Rosa eller no. Så får du noen turer på veien. Bruker nok ikke mer enn et par måneder på det. (men det er nok raskere med Buss!)

Men hvorfor Milano?? Enklere å komme til Chamonix fra f.eks Grenoble!

Sterling flyr jo billig til Milano, kan jo ha noe med det å gjøre. Har bare kjørt strekningen med bil, vet ikke om det går noe buss eller tog der, men det gjør det helt sikkert, iallefall buss! Tar nok noen timer det azz!

Vet ikke om det er lettere å kjøre gjennom Sveits. Har aldri kjørt fra Milano, men jeg bor 2 timer unna Milano i Sveits, og fra meg er det bare litt over en time til Chamonix. Er ikke sikker på hva den letteste transporten er ned ditt. Går alltid et tog, men tviler på om det går til Chamo. Sjekk på nettet med tog og buss. Sjekk www.sbb.ch , der har de informasjon du trenger. Fra Milano til Chamonix bruker den ca 6-7 timer, men vet ikke om det er den letteste veien da. Sikkert mulig å ikke skulle dra innom Sveits.

Det er ikke langt å kjøre fra Milano hvis du har bil, eller vil leie en bil. Ellers så er det vel kommunikasjon med tog via Geneve kanskje? Men det kjappeste og mest comfy er bil, og det er ikke dyrt å leie heller.

www.trenitalia.com

Vel,saken er at jeg skal besøke noen i Milano så hadde jeg tenkt å kombinere det med litt skikjøring!Så utgangspunktet må bli Milano!Men takk for svar!!!!

Mange forslag her, men glem tog, Grenoble, Geneve og det der. Hvis du ikke har bil, så tar du bussen opp gjennom Aosta-dalen til Cormayeur. Derfra er det bussforbindelse gjennom Mont-Blanc-tunnelen, og vips så er du der. Husker ikke avgangstider, men sjekket i fjor, og da var det en grei forbindelse i 12-tida som tok ca 4 timer

 
Annonse
Annonse
Annonse