Mer kjøring, mindre jibbing

Begynner å bli litt lei av alt jibbesnakket i Fri Flyt. Når de tar for seg idoler så tar de for seg kun hopping. Hvor ble de ekte heltene av?

Det er grei t å ha noen triks i baklomma når
annledninga byr seg, men det får være grenser.
Utrolig mange kjipe sekvenser i nye ski filmer , altfor mye jibbing. DEt for få ski kjørere med særpreg, kreativ kjøring i terrenget.
det finnes selfølgelig noen unntak da.

..ka har et par ski oppå et stålgelender å gjøre....og koffer ska man på død og liv kjøre baklengs..bla bla. Vel skiindustrien må jo tjene rått på det i og med at man slit ut et par ski på en dag.. Min tanke e no at det e kommen en ny generasjon inn i anleggan som i utgangspunktet ikkje har et forhold te skikjøring og naturopplevelsa, som kanskje syns at vanlig s k i k j ø r i n g e kjedelig. Street-skate-trenden med det å vise seg mest mulig fram, tjah eg kan styre mi begeistring. Det kan for så vidt være kult å se på folk som e god på ski, men syns det e gørrkjedelig å lese om det i magasinan.

Helt enig med alle innleggene til nå. Dagens skifilmer propper oss med f.eks railing. Ok, det er litt kult å se noen raile. Men det er første gangen du ser det! Du trenger ikke ha med 100 sekvenser med railing i en skifilm. Det er jo for svingende ingen variasjon!! Nei takke meg til storfjellskjøring! Det er der man skiller klinten fra hvetensmile Kult med folk som drar triks utfor klipper etc. men parken, den kan fjortisene ha for seg selv!

 
Annonse
Annonse
Annonse