Mat for jibbing?!?!?

Ikke alltid like lett å få tak i noe snacks i bakken, men hva slags mat er egentlig best for jibbing, og for storfjellkjøring for den saks skyld?

Burger?
Pølse/lompe?
Knödel?
Gulasjsuppe?

Hva liker DU å stappe i deg når du luncher i bakken? Jeg digger gulasjsuppe, men i Norge får du ikke god suppe av denne sorten. I Stanton derimot!!!

Foretrekker selv en stor burger med frityrte poteter og brus på skikroa.. Men på fjellet må det vell være pølse som gjelder.. Gilde selvfølgelig

på varmestua er digg

Ingenting slår Tiroler Schpeckknødelzuppe med en god halvliter østerriks øl. Øl er viktig i bakken for å få skikkelig avslapning i muskulaturen!!!!!

er ikke så ille det heller, helst i verbier...

haha for et teit tema
neste er vel hvilke butikker som er best for folk som jibbeeer.. guttaaaaa...

Det ultimate må være en feit kyllingburger sammen med en god varm kopp glüwein servert av en bra svensk servitør på KrazyKanguruh i St.Anton etter en skikkelig pudderdag i fjellet!!!

Spis hasjen deres istedet.

spiser aldri sjokolade, men en japp som har ligget i ene frontlomma etter 3 timer i 16 minusgrader og masse pudder, smaker jævlig bra i heisen på vei opp!

 
Annonse
Annonse
Annonse