Mammoth vs. Snow Summit/Big Bear

Hvor er det best?

Spørs om hva målet er, men Mammoth er trolig California"s beste skianlegg med mye mer snø enn anleggene lengre sør (Big Bear/Snow Summit), en av verdens beste terrengparker, bratte renner, skogskjøring, og Mammath Lakes er en koselig landsby..... Mye folk i helgene, men hvor er det ikke det.

Her er det også mye bra skikjøring, med et ti-talls skianlegg å velge fra. Jeg var der i juleferien og det kom godt over to meter nysnø bare i den tiden jeg var der. Og det fortsetter å snø! Squaw Valley er visst veldig bra, men så pass dyrt at jeg ikke har giddet å kjøre der. Kirkwood og Sugar Bowl får mest snø av alle anleggene i California, Alpine Meadows har mye bra kjøring i renner og bowls og rimelige priser!

Der har det snødd mer enn 7m allerede...

Big Bear og Snow Summit vs Mammoth er som å sammenligne Nordefjell med Charmonix.

Big Bear er 1.5 time fra LA (kuul dagstur) og har derfor noe usikker snø. Mammoth er 5,5 timer fra LA (4,5 timer fra San Fransisco) og meget sikker snø langt ut i mai. Sinnsykt anlegg, men lite party.

Ellers selvsagt Lake Tahoe (som nevnt over). Her finner 14 skianlegg bl.a. USA"s to største; Heavenly og Squaw V. Det minste anlegget tror jeg er Granlibakken faktisk. Mammoth er forøvrig 4. størst i USA.

...og til slutt bør ein allti ta ein liten svingom innom Las Vegas for litt party på "the beach - yeah"

.....Og hvis denne melding kommer to ganger må dere ha meg unskyldt.

http://www.ski-guide.com/statemap.cfm/ca.htm

 
Annonse
Annonse
Annonse