MOTHERFUCKERS!!!!

Heisann, kanskje dette fikk litt mere oppmerksomhet?? Uansett, jeg er fremdeles på leting etter truger som man kan bruke med slalomstøver i.... Please!!!! Kan noen hjelpe meg med hvem og hva, og gjerne hvor det kan skaffes.

kjøp deg heller Alpine Trekkers og feller

Kanskje det, men foretrekker de bindingene jeg har. Funker best... Men godt forslag forresten. Men tilbake til mitt opprinnelige spørsmål... Eller?

Alpine Trekkers gjør jo slik at du kan bruke de allerede eksisterende bindingene. Dette er noe du putter inni bindingen som gjør slik at du kan gå med de opp. Så fjerner du det før du skal kjøre ned igjen.

truger er for pyser bruk heller et pat sammenbrtta aviser

Ok, AT hørtes ut som en god løsning det da. Har aldri prøvd, men hvis det fønker så.... Alt må uansett være bedre en aviser lol Thanx

vurder rando-stæsj lenge og vell før du kjøper Alpine Trekker. Blir gåturen over en time eller så er det bare noe drit. Vinglete og så blir du stående høyt over skien siden at-stæsjet blir stående over bindingen, og dette kan bli høyt.

hvis alternativet er å bruke truger, ville jeg uansett satset på trekkere. det må jo være verre å gå en time på truger enn på trekkere?

til småturer (typen uten lange innmarsjer og av maks halv dags lengde) fungerer trekkere helt utmerket. selvfølgelig ikke like bra som "skikkelige" randobindinger, men likevel. hvis du først og fremst vil ha vanlige bindinger på skiene dine, er det bare å kjøpe!

jeg har god erfaring med å bruke 2stk pizza-papp på hver fot, dette holder for opptil 2ukers turer.... test!!

å så morsommmm......

 
Annonse
Annonse
Annonse