Look P12 eller P10

Skal kjøpe meg nye ski, twintip, og lurer på om jeg skal ha Look P12 eller P10....hva er egentlig forskjellen på disse to??? Noen som kan svare på det?

kommer an på hvor mye du veier? er du normal i vekt klarer du deg sikkert med p 12... skal du kjøre drithardt (og det skal du ikke når du jibber) er p 14 et alternativ..

har du normal vekt greier du deg nok med 10ern

p 10 kommer vel i egen jibbeversjon også....? Men har vel mest å si hvis den matcher skiene bedre. Ikke noe forskjell egentlig. Jeg kjører selv med p12 og er fornøyd med det.

har du brede ski bør du satse på bindinger som tåler mest
mulig.. har selv seth pistols med p14, funker glim!

Kommer litt ann på deg, jeg ville gått for P12, da har du mer å gå på. Jeg har bare str. 42 i sko(altså lavt dreiemoment), veier ca 80 kg og kjører sånn midels hardt. Jeg kommer til kort med bindinger på 10 din. Jeg må vanligvis ha bindingene stilt på minst 8 - 9,5 din hvis de ikke skal falle av i utide under kjøring som omfatter litt mer enn pen piste kjøring. Husk at det ikke er bra å stramme fjøra helt i bånn. De færeste trenger bindinger på no mer enn 12 din, bindingene har da også en tendens til å bli merkbart tyngere. Så kjøp p12 du, med mindre du ikke er en veldig liten gutt som ikke har tenkt å vokse og utvikle deg mer.

 
Annonse
Annonse
Annonse