Logo, hva synes du?

Hallaisen grin

Jeg og en god kompiss har kjør et par år sammen nå og jeg satt å mekka litt på en logo. Liker å holde på i Photoshop, så mest for å få tiden til å gå. Helt enkle logo'er. Skal lage de i Illustator etterhvert. Har laget flere versjon og vi greier ikke helt bestemme oss for hvordan vi likte best. Hadde håpet på deres meninger : )
1. http://img219.imageshack.us/img219/7417/teambonaawr1.jpg
2. http://img98.imageshack.us/img98/7019/teambonaariderleeeftav0.jpg
3. http://img397.imageshack.us/img397/3749/teambonaariderrightug9.jpg

Ris og ros tas i mot smile

jeg likte den første best, men viss jeg skal ha noe lite å pirke på(for alle var veldig gode), så syns jeg at bildet ikke stod helt til teksten.
det var liksom litt for rene linjer i motsetning til teksten, viss det ga noen meningcool

Skjønner hva du mener, skal prøve å lage den mer "disorted" : )

Jeg synes forslag nummer 3 var best..

Syntes figuren ble for dominerende på de to andre.

Er forøvrig også enig med hodlekve i at teksten og figuren var litt mis-match med hensyn til form (flytende linjer mot rette vinkler) og "tekstur" (clean mot distorted)

Syns helt klart den første er best. Men syns du ikke burde gjøre hele mer uklar, heller omvendt. En logo skal være så clean som mulig for at den skal være bra stor som litensmile

hvis du skal bruke et bilde av en skikjører funker det sansynligvis bedre å tegne selv og scanne eller redigere et bilde til svart hvitt og fjerne detaljene (masse muligheter for det i photoshop)

den første er desidert best....ps godt tips siden det er en logo bør den lages i illustrator for da det besre å edre størelse på den

Synes tredje var klart best. På dei to første drog bilda oppmerksomheten liksom litt vekk fra teksten. Menmen... Smak og behag wink

Takker til alle!

Illustrator blir etter hvert ^^

Vil anbefale deg og bruke illustrator med en gangsmile Og husk å bruke .eps format da.

Ja har Illustrator, men sånn i begynner / ide fasen bruker jeg PS fordi det er enklere å jobbe : )

Hallo, Greipfrukt. Jeg er i ferd med å starte min egen logobedrift. Jeg sitter å gjør noe research, og kom over innlegget ditt. Jeg tar ikke kontakt med deg for å selge deg noe:P men jeg vil gjerne gi min tilbakemelding til deg.

Jeg synes du burde fjerne noe av all den teksten din. For mye tekst blir forstyrrende og rotete i en logo som optimalt sett bør være enklest mulig.

Kanskje kunne du ha fjernet; Norwegian Downward Skiing. Og rett og slett bare latt Teambonaa og skikjøreren skape det uttrykket i stedetfor.

Kanskje kalt det for Teambonaa Skiing, og gjort i- ene om til nedover-ski?

Kanskje la Norwegian Downward Skiing være slagordet ditt?

Jeg synes iallefall at du bør gå for skikjører nr. 1. Den er enkel og fordrer ikke kritikere til å stusse over detaljer, som skikjører nr. 2 kan gjøre.

Vet ikke om du synes jeg kommer med noe fornuftige meninger, men ytringsfriheten finnes jo heldigvis fortsatt :P

Hilsen Joakim i Logolabben Logopakke med flest logoforslag.

nr. 3

Nr. 3! Syns den passet best inn i teksten på ein måte;p

wink

fet skrift, kjipe bilder...

Sitat [hodlekve]:
jeg likte den første best, men viss jeg skal ha noe lite å pirke på(for alle var veldig gode), så syns jeg at bildet ikke stod helt til teksten.
det var liksom litt for rene linjer i motsetning til teksten, viss det ga noen meningcool

helt enig Hodlekvewink
noen små endringere på Nr. 1 så har du en nice logogrin

Kan gi deg noen tips som designer selv. logoene er store og tar veldig mye plass..tenk litt på bruksområdet. tenk også at folk skal huske logoen din og kjenne den igjen selv om den er liten eller stor. er også greit å lage den i illustrator , siden du da får den i vektorformat. Alle trykkerier o.l (om du skal ha den på klær o.l) vil ha den i eps eller pdf format...helst stor nok til at den er vektorisert. Om du skal lage deg en logo er det nok litt kulere at du lager den selv enn at du finner noe clipart på nettet og setter det med en tekst som ikke passer med den. Bare et tips. Prøv å smuss til skikjøreren litt om de skal passe bedre sammen. Forslag 3 er best i mine øyne.

Jeg får bare opp 2 og 3sad men av de to var 3 helt klart best synes jeg... den figuren i toern ble alt for stor.

nr 1 var mye fetere enn de andre. men prøv å snu fyren som kjører andre vei.. kanskje det blir fetere da..

 
Annonse
Annonse
Annonse