Løssnøjakt! Røldal?

førskommende helg så har jeg og et par andre tenkt til å finne et annlegg med bra forhold til at pudderplankene får lekt seg littsmile Planen var opprinelig å dra til Røldal, men ser at det ikke er meldt mye snø denne uken og det som ligger fra før av har kansje blitt hardt? er det noen som kan uttale seg om forholdene i Røldal nå og hvordan man forventer at det er til helgen?

Noen som har tips til andre steder å reise? vi reiser fra oslo, og 6 timer kjøring er maks av hva vi gidder...

Hei.
Er i samme båt, har fri fredag-søndag, og tenkte å komme meg til et skikkelig snøhøl, og hva skjer; joda, det er meldt iskaldt og null snø i stort sett hele landet twisted

Er faktisk KONGSBERG som har mest snø i vente de neste par dagene, men er vel begrenset med off-piste kjøring der...grin

Er jo meldt rundt 20 minus de fleste stedene til helgen, så mulig jeg bare gir faen og går på fylla.

Blåste kraftig på fredag og søndag i Røldal. Stod selv på lørdagen og da var det vindpakket over tregrensen. I skogen var det fremdeles pudder, men blåste så kraftig på søndagen at det nok gikk utover pudderet i skogen også.

Forbanna kjipt... har kjørt på "grus" i Hemsedal hele sesongen og når jeg først planlegger å dra et annet sted så blir alt hardt og kladt....

Hva med forholdene på Bjorli? Stranda? Oppdal? noen som vet noe?

Stranda, skogskjøring på voss eller topptur i lesider på vestlandet er mine tips smile

Det snør i Gobygda akkurat nå. Over tregrensen må du til Lange Saudasvingen eller Stordalen for å finne skredtrygg pudder.

Har aldri kjørt i Røldal før, så har lyst til å oppleve det, men er vel ikke mye under tregrensen der? hvis det kommer en 10-20 cm frem mot helgen så blir det kansje ganske bra? Det er iallefall kortere enn å reise til Stranda, men hvis føre er bedre på Stranda så er det vel verdt det. noen som vet hvordan det er på Tyinn nå?

Noen som har noen tanker rundt hvordan det kan være i Myrkdalen til helgen?? snødde vel 20cm der i helgen, men er alt oppkjørt eller hardt allerede?

Jeg var både i Myrkdalen (lørdag) og Hemsedal (søndag) i helgen som nettopp var.
Myrkdalen:
Kombo av vindbåren, halvfast snø og ganske hardt/småskavler oppe på fjellet. Det var mulig å finne noe løssnø over skogsgrensen. I skogen var snøen fin der den ikke var oppkjørt. Har dere mulighet til å sette en bil nede i dalen er det mulig å kjøre nedover og finne ferskvare.
Hemsedal:
Alt over skogen er avblåst og hardt. I skogen var det fremdeles løssnø og fint, men du finner ikke mye heisnært som ikke er oppkjørt.
Vi kjørte Fossen og Reidar/Fyrstikkalleen, der var det mye bra å finne under skogsgrensen, men crap over.
(Vel selve Fossen er såklart oppkjørt, men skogen på oversiden var fin smile

Bra med snø,, noe vindpakket etter fredagens vind,, men fant en del fine nedkjøringer med bra snø.Standa har mange muligheter du finner alltid plasser med god snø så lenge det er minus grader

Vi ender opp med Stranda, flyr til Ålesund på fredag og buss til Stranda Hotell, overnatting,frokost og heiskort for 690pr.døgn er helt greit.
Meldt suverent vær så langt med strålende sol og minus 8-ish. grin

Blir første turen til den delen av landet, så tror det blir moro uansett. Og gidder du å gå litt tror jeg det er muligheter for pudder.

Hmmmm ingen dum pris det der.... Stranda hadde gjort seg hvis forholdene er bra! Snødde i Røldal i natt ifølge skiinfo, men blåser vist mye der også, så da er vi like langt. Valgets kvaler.... tror avgjørelsen blir tatt på torsdags kveld når vi pakker bilensmile

blåste kraftig i røldal før i dag, så kan tenke meg at pudderen er blåst vekk.


Bjørn-Sverre

*Vet ikke om dere har bestemt dere, men ser det har kommet 30 cm i Hemsedal nå, så er kanskje et ok alternativ.

*Vet ikke om dere har bestemt dere, men ser det har kommet 30 cm i Hemsedal nå, så er kanskje et ok alternativ.

Var på Haukeli sist helg og alle helgene før det, og der er de ikkje så altfor gale med snø nå. Dei åpna ein ny heis sist helg der du komme deg høgare opp, og nye myligheter for laussnø. Sist helg var det både og med laussnø å hardt, men har lett for at de e ganske oppkjørt i offpist løypene. Men vist ein virkelig vill, så de e kje longt å gå før du komme deg bort på litt meir urørte plasser.
Det e og oftare finare ver på Haukeli enn i røldal. På søndag blåste det og va jævli kaldt i røldal, mens hakeli hadde strålande sol og lite vind wink Du trenge tross alt heller ikkje øve fjellovergangen når du komme fra oslo.

Ser at det har snødd som pokker iHemsedal, men Røldalsleilighet er alt bestiltsmile Blir Røldal lørdag og Haukeli søndag... er klar for å prøve noen andre annlegg enn Hemsedal... i tllegg så er vel det meste oppkjørt i Hemsedal før lørdagsmorgensmile

Ski venstre fra toppen av stolheisen finner du det du er ute etter

 
Annonse
Annonse
Annonse