Livigno i mars

Skal til Livigno 24. - 31. mars 2007, og er interessert i å høre hva folk synes om dette stedet. Gode/dårlige erfaringer, løyper, snødybder, etc. Alle gode historier mottas med takk!

Jeg var i Livigno i fjor. Hadde hørt mye bra om stedet, så på grunnlag av det satte jeg kursen mot det lille stedet i Italia.
Jeg ble ganske fort skuffet.
Det er et lite anlegg, som ikke byr på de store utfordringene eller mulighetene. Heissystemet er heller ikke til å skryte av.
Stedet skal visst nok være kjent for den SUPRE snøkvaliteten, faktsik den beste i Europa har jeg hørt.
Vel, dette så aldri jeg noe til. Dette skal visst ha noe med en ekstremt kalde klimaet å gjøre. Vel, det var kaldt, men ikke noe mer enn andre plasser.
Snømengden var heller ikke noe å rope hurra for.
Det er likte med Livigno var prisnivået. Livigno har vært skattefritt siden Napoleons tid, og dermed er prisene meget hyggelige. Du kan spise en god 3 retters middag med drikke for ca 100kr. Skikortet er også vesentlig billigere enn andre plasser. Sprit og tobakk er LATTERLIG billig.
After-skien er heller ikke noe å rope hurra for.
Løypene var OK, men ikke noe mer.. Passer best for nybegynnere, da det er mange røde og blå løyper. Nesten ingen sorte. Hvis du er veldig heldig med snøen, slik at det er en del nysnø, kan den være lett tilgjengelig. I tillegg tipper jeg den ligger en stund, da de fleste som er i Livigno er nybegynnere og ikke driver med løssnøkjøring.

 
Annonse
Annonse
Annonse