Livet som bums! men hvor??

Jeg har bestemt meg for å ta ett år som bums etter videregående, men jeg er litt usikker på hvor. Noen som kan hjelpe meg? Plassen bør helst ikke være for dyr, gode snø forrhold, men ikke slik at etter første dagen med pudder er alt oppkjørt... På forhånd takk!

du må spare penger:P

*_*

sånne ting koster... er jo tusenvis av feite steder i alpene.. er jo et par fjell der så man finner sikkert et bra sted med nok pudder!

tenker på å gjøre det samme.. canada og områdene på vestkystene skal være bra.. spesielt Whistlerblackcomb skal være veldig bra, snør mye der, har gode parker og mye off-pist. er jo dyrt da et sesongkort koster ca. 10000kr. USA er jo også et godt alternativ, steder som Jackson Hole, Aspen, Vail (www.snow.com).
Sikkert bra i Alpene også, litt etter hva du liker. I Alpene må vel val thorens, corchevel og de franske alper være tingen,hvis du kan fransk da.. Zermatt er jo også fint, med 365 dager skiføre.. mange bakker og mye snø. St. Anton og Lech er også en klassiker som aldri slår feil..
Mitt tips er å høre på erfaringer.. kan ofte blir dyrere enn hva du har regnet med. have fun smile

er nok en vinner. Sinnsyke fjell, ingen regler (som det er alt for mye av i USA), og god stemning! Vancouver er kul by i tillegg!

Hei, var skibums i Val d'isere i fjor og det kan anbefales på det sterkeste. Er selvfølgelig ganske dyrt der, men du skal jo leve som en bums uansett og pasta koster det samme uansett hvor du drar. Vi handlet mye på Lidl og fikk dermed økonomien til å gå rundt.. Ikke tenk så mye på hvilke steder som er dyre eller billige... Slike priser er mer rettet mot turister, som spiser på restaurant, bor på hotell osv.

Så lenge det var snø hadde jeg aldri problemer med å finne urørt her.. Man blir så local etterhvert så man finner alltid snø. Sesongkort koster ca. 10 000 uansett hvor du drar, det som kan varierer litt fra sted til sted er hvor mye det koster å leie.. Vær tidlig ute så klarer man oftest å ordne en bra deal.

Val d'isere er ikke noe utpreget party sted, men ikke no problem å få feststemning for å si det sånn.., men hvis du er keen på mer støveldans oppå bord, øltelt osv. burde du heller dra til Sveits eller Østerrike. Ps. Styr unna Val thorens, kjipere sted å bumme kan jeg ikke tenke meg.. Bortsett fra forsåvidt bra skikjøring er det preget av sure franskmenn og drita engelskmenn, en rett og slett skikkelig utrivelig turistmaskin.

I tillegg til Val d'isere ville jeg sjekket ut St. Anton/Chamonix/Engelberg

Nå du sier det på den måten at penger å sånt er mer rette mot turister så skjønner jegsmile Har vært i chamonix, likte byen men Val d'isere, Engelberg og spesielt St. Anton frister mere!

Hei
Har tengt suuper masse og har driit lyst å flytte bort for en sessong for å bare kjøre brett hele tia og når man skla flytte hjmme fra hvorfår ikke bare dra langt bort og til et annet land for eksempel. Drømmen er Bear mtn i California. Snø, sol og et helt fjell med park (check it [url]http://www.bearmountain.com/va_slide_show.php?&whichpic_value=11&[/url] ). Syns så tydelig å huske at det var nån her inne som hadde vært i Wristler eller nå sånt men klarte ikke å finne innlegget.
Har tenkt på å enten ta et friår til høsten (går VK1 salg&service) eller etter almennfaglig påbygning, men jeg har lyst å gjøre det så fort som mulig. Jeg er så lei av å kjøre i det sliitne bakken her i Narvik hvor de ikke vil satse på å få opp en terrengpark, og snowboarding er noe av det artigste jeg vet og ingen gir en bedre følelse en å lære seg noe nytt eller stompe noe man har øvd på lenge.
Vintrene i Norge blir bare mer og mer ustabile har hvertfall jeg inntrykk av, i Bear kommer nesten all sneen fra snøkanonanlegg noe som kansje er en fordel på noen måter og en dårlig ting på en annen måte...
Hvis du har vært eller vet om nån som har vært en sessong i Amerika, ca hvor mye penger gikk det og hvor lenge og hvor var dere? Er det vannskelig med forsikring, skader og sånt der. Og hvis man skal kjøpe bil er det like lett som på film eller trengs det også der masse registrering forsikring og avgifter? Hvis jeg vil reise til høsten må jeg kansje anntegelig reise aleine siden kompisene mine går en annen linje og vil anntagelig fullføre skolen eller har hatt sitt friår, er det dumt å dra alene... Uansett, blir veldig glad for svargrin

Det er jo kjipa å dra til USA før du har fylt 20/21 siden aldersgrensen for å gå ut er det. Da er det bedre å dra til Canada som har 19 års aldersgrense... Fernie i Canada er også bra,ikke like kommers som whistler, så man får mer pudder for seg selv, samtidig som man slipper å vente i parken.

okey har du vært å kjørt i USA nån gang?

leste nettopp på websiten til bearmountain park.. dm har d syke antalle 47 rails å 83 jumps/big jumps! friste nå vanvittig.. mn e jo litt frikjører å så kun park blir litt for ensformig for mæi.. mn mn

Det er vannvittig billig i forhold til Alpene og Amerika, en middag som hadde kostet 100-150 kr i Norge, koster rundt 25 kr i Elbrus. Dagskort koster 100 spenn. Dessuten kommer det sykt mye snø der. Og det beste av alt, løssnøen er ikke oppkjørt selv en uke etter ett snøfallsmile Løyper er fremmedbegrep i Russland, det liker vismile
Man finner fjell som du aldri finner i alpene.
Elbrus er billig og bra!!!

jeg holder en knapp på bulgaria. kommer nettopp derfra og kjøringen er helt rå. når det først dumper der så DUMPER det. byen bansko er jo temmelig spesiell med innpåslitne innkastere og svovellukt som får deg til å brekke deg. men det er en del av sjarmen. har du med deg feller og litt annet utstyr, så har du helt utrolige muligheter som ikke tar slutt. men syns også elbrus er et veldig godt forslag? og hvis du virkelig har lyst å skille deg ut; få med deg en kompisgjeng til iran! da har du garantert historier og fortelle for resten av livet. god tur!

heisann....
Når har du tenkt å dra nedover og har du bestemt deg for hvor?har vært i stanton en del ganger og har lyst til å flytte dit en stund!!skal ikke være med?bare å henge seg på.....drar alene, har ikke fått med meg noen enda!!

 
Annonse
Annonse
Annonse