Linken eller cobra?

Hva er best?

DESIDERT BEST! cobras blir ødelagt med eeeeeeen gang! jeg lover deg! jeg er ekspert på sånt og snakka nettopp med en helt proff en. han sa att linken er myyye bedre en cobra.. du er dum hvis du går får cobra!

Vi kan godt være foruten dine ironiske (?) innspill! Svar skikkelig eller gi faen! Både linken og cobra er bra bindinger, du blir sannsynligvis fornøyd uansett hva du velger.

For n,te gang. Linken er det eneste som duger. Har selv hatt den i tre år og brukt den til alt fra renn i isete løyper til ti meter+ dropp og den duger som faen.

cobra r8 er knall! linken er langt fra den eneste som duger. kjøp r8!

Det er nok Linken som er best. Har brut den i Norgescup i tre år nå og den funker som bare det. På gode dager på oppdal med pow-pow og park er det det beste du kan bruke på et par telemarkplanker. Er du en hardhaus på jibbeområdet for telemark, så bør du gå for Linken også på dette området.

Er linken lov i norgescup?.. i tre år?.. har hørt at linken ikke er lov i renn fordi den ikke har utløser, sitter du her å lyver? Nårges køpp er ikke d samme som Norges cup

kjører med voile, amerikansk merke, men ligner veldig på cobra.
har prøvd linken et par ganger. opplever at jeg "mister" bakskia litt. synes det er ok med fjæringssystemet som drar skien opp til støvelen igjen. men det har sikker bare med vane å gjøre. veldig diggmed linken at man slipper så mye fikling for å få av & på ski (spes på kalde dager)

Som jr trenger man ikke utøser i nc og det er heller ikke noe problem å montere Linken på utløserplater bare men har noe mellom øra (dust)

=)
Det er ikke alle som har evnen til å tenke litt sjøl. Noen må ha hørt om løsningen fra en skikompis som har lest det i en skiblad før det "er mulig".

 
Annonse
Annonse
Annonse