Levering fra Telemark Pyrenees

Har et "nybegynner spørsmål; kjøpt mine første ski fra Telemark Pyrenees. Fått mail på at pakka er sendt i dag, og forventes her 22.nov.

Blir den levert "på døra"? Eller på nærmeste postkontor?

Jeg spesifiserte ikke noe i bestillingen, ba om standard levering, og oppga hjemmeadresse.

Bare lurer, da jeg trolig ikke er hjemme den dagen pakka forventes..

Husker faktisk ikke åssn den kom sist gang. Men det spiller ikke så stor rolle, for om de prøver å levere den på døra og du ikke er hjemme så levner de en lapp hvor det står hvordan du får tak i pakka. Slik funker det med både posten og f.eks dhl etc.

ok, takker for svar. Da er det bare å glede seg til nye ski grin

vet du hvem som levere da, altså fraktselskap?
oss sport conrad fikk jeg skiene levert på døren, kjempekjekt det...

når eg kjøpte ski frå tp fekk eg lapp frå postkontoret om at skine låg der og at eg måtte betale moms/toll på skia.. dei ligg der ei beite ville eg tru før dei bli sendt attende,sø ækje krise om du ikkje he sjans t å hente på dagen dei kjem..

dersom det skjer på samme måte som for meg, så får du et brev i posten. Der står det hva du skal betale i fortolling og retningslinjer på hvordan du skal betale det. Du kan betale til toll-kontoret eller la posten betale det for deg. Når du har betalt får du det som pakkepost hjem. Venter selv i spenning på de nye skiene mine... smile)

UPS står oppført som fraktselskap. Ordner seg nok! Føler jeg har fått meg knall ski til en super pris, kommer til å ende opp med ca 5700 NOK for Vølkl Mantra med Duke binding...

 
Annonse
Annonse
Annonse