Leser "proffe" fotografer Fri Flyt?

Hadde med årest første utgave til luch i dag, og det endte i en diskusjon over en annonse for Profoto-utstyr i høy prisklasse. De fleste syntes det var idioti å annonsere slikt i et blad for skikjørere... Jeg forsøkte å motargumentere men flertallet hadde problemer med å gi etter.
Er det mange av dere som skyter bilder med slikt proffutstyr?
De fleste bilder i bladet er jo av svært høy kvalitet (etter mitt skjønn), og mange er jo tatt av proffe fotografer så en skulle jo tro at disse også leser bladet?

Vil vel tro at de gjør det. Det er jo veldig god kvalitet på bildene, så det kan godt hende at de bruker det for å se hva ande fotografer driver med, og for å samle inspirasjon.

Dessuten: Proffe fotografer kan da vel være interisert i skikjøring ol. som FriFlyt driver med?! wink

Jeg er helt enig Erik, de proffe skifotografene MÅ jo nødvendigvis være skiinteressert. Det kan jo hende at skiinteressen kom først også for alt vi vet.

Nå har ikke jeg rukket å lese det nyeste bladet enna, så vet ikke helt hvilken annonse det handler om.
Selv om de kanskje når fram til flere fotografer ved å annonsere i ett fotoblad, kan det hende at det ikke nødvendig vis er det de vil oppnå. Men heller å trekke til seg nye folk som har en liten fotograf i magen :P

Er for tidlig på dagen til å formulere meg godt, men dere får prøve å forstå hva jeg mener wink

de fleste skikjørere vil vel gjerne ta litt bilder/bli tatt bilder av. og en annonse med budskapet "hos oss får du ett kamera som du har råd til som kan ta halvræva bilder sånn som dette." ville kanskje ikke lokket mange til butikken.

dessuten har nordmenn jævlig mye spenn og valdig mange kjøper nok utstyr for betydelig mer enn de har bruk for...

tenker du mener den interfotoreklamen der pk hopper på stryn?
utstyret er jo proft, men det er jo ikke bare utstyret reklamen er for. reklamen viser jo og merke og at det er interfoto som selger det. dermed får jo selve butikken reklame og.
og kanskje endre løvaas får litt egenreklame i tillegg:P?

Joa, det er som dere sier mye penger der ute, og de sitter løst om dagen. Og ja, jeg tenkte på den annonsen fra Interfoto. Men greia var liksom at de reklamerer for profflamper til 25 og 60k... og det var da geriatrikeren på jobben satte fyr i lunchdebatten. Jeg forsøkte å forsvare "oss" men til ingen nytte wink Spørs om ikke jeg må kjøpe en slik lampe og drasse med meg på kontoret så få vi se hve de sier... "Tjen en krone og spar 90øre"-generasjonen trenger en lite oppvåkning wink

Både geriatrikere og ikke-geriatrikere kjøper jo biler til mange hundre tusen, og bruker gjerne titusener på sportsutstyr. I et billeddrevet magasin er det ikke unaturlig at det annonseres for fotoutstyr, også i high-end-skalaen. Så enkelt er den den saken.

Takk for den Løvaas, godt poeng.
Og takk for mange flotte bilder.

Ski og snowboardfotografene lever jo av å selge bilder til blader som Fri Flyt og andre. Hvis de ikke leser bladene ville de ikke ant hva de skal ta bilder av jo...

Pressefotografer leser aviser de også.

 
Annonse
Annonse
Annonse