Leiebil i canada

*t*

Lurte på om det var noen som har erfaring med leie av bil i canada. Vi er en gjeng som reiser bort i 2-3 uker i jan/feb og lurer på om vi ikke bare skal leie oss bil for hele turen.

Hva ligger prisene på? Noen som kan anbefale et utleie firma?

Vi leide Suburban med full forsikring i tre uker, dette kom på 18 000 hos National.

Er ikke alltid like lett å bestille de største bilene på forhånd, men de har dem visstnok generelt inne.

*t*

jo fint.

Må nok ha litt størrelse på det siden vi fort blir 4-5stk og med bagasje så trengs det kjapt litt bil.

18k for 3 uker var jo ikke fullstendig avskrekkende for en så stor bil.

Er dere fem pax med ski og bagger, må dere nok ha Suburban eller lignende. Evt. kline til med 250 med dobbel kabin og boogie, men da ligger utstyret på planet, og man må passe bedre på.

Uansett, det er en super måte å se Canada, iallefall deler, på.

2-3 uker sier du? Da vet jeg hva jeg ville gjort. Leid bobil. Det er helt suverent der borte!

*t*

Men det blir nok vanlig bil ja, type grand cherokee. Vi er nå tre stk som reiser bort to første ukene i februar, billetter er ordnet til Calgary 31. Jan.
Noen som vet hvordan det er med overnattin? Kan det være stress på sparket? Tenker da mest på fernie, golden evt revelstoke og banff.

*t*

Har også etter noen samtaler med kanadensere blitt anbefalt å leie bil fra national. Er også der jeg har funnet de greieste prisene uten at internett sidene ser altfor "dodgy" ut. Ca 8-9k for en grand cherokee i 14 dager med alt av "driti på draget" forsikringer.

Overnatting er greit, vi hadde ikke noe problemer med det, ofte bor man nede i tettstedet\byen og kjører til anlegget, men det er sjelden mer enn noen mil. Super 8 og Travellodge er ok og veldig billig. Da er det vanligvis to queensize senger, bad og kjøkkenkrok med utstyrt til fire personer. Det er god standard den lave prisen tatt i betraktning, alt er rent og pent. Kan anbefale Travellodge i Fernie, de har svømmebasseng og boblebad, manageren er grei, sier du ifra er det tipp topp temperatur i boblebadet når dere kommer ned fra fjellet.

Nå aner ikke jeg hvor dere skal kjøre, men om det passer, må jeg anbefale Nelson. Topp by.

God tur, dere får det morosmile

Samme opplegg i Golden (Kicking Horse) som kjetil_b beskriver, plenty av billige og helt ok Moteller langs veien og kun et lite kvarter opp til heisene (hvor alt er mye dyrere). Store senger og enkelt kjøkken. God plass til ski og stasj! Det kan være lurt å ta en telefon før dere ankommer, men det meste ordner seg nok på sparket også.

Og lei dere en skikkelig bil, så slipper dere uforutsette problemer!

*t*

Flott, tror nok dette blir dritbra ja. Er ikke noe fan av altfor mye planlegging, vil jo tross alt kunne kjøre der det er snø.

Takker og bukker!

 
Annonse
Annonse
Annonse