Leie av bobil i alpene

Etter artikkelen i nyeste fri flyt fikk vi lyst til å leie bobil. Flyr til Zurich i januar, skal være i alpene i 2 uker. Har noen erfaring med å leie bobil i alpene genrelt og Zurich spesielt ? Sjekket de vanlige utleierne på flyplassen, men virker som det er bare "vanlige biler" der.
- Hvor finner jeg utleiere (skal så klart søke mer på nettet) ?
- ca priser pr uke ?
- hvor lett er det å campe nær anleggene ?
- Hvor mange bør en være ( 4 stk ?) ?

Håper noen av dere kan gi oss noen tips! Ble veldig gira på bobil hehe!

MGF

kult ut!

Fortell hvordan det går/gikk!!!

jeg lurer på akkurat det samme...

Det hørtes digg ut. Gi en rapport på hvordan det gikk når 4 voksne karer skulle få ut ølbæsjen, samt tørke 3 skift kliss vått superundertøy i en bobil da!

.....men det blir leiebil og hotell/leilighet. Grunnen er vel at vi vil ha ok tørke, dusj og toalett forhold. Men hadde helt klart vært morsomt å prøvd. Det var også mangel på lettfindelig informasjon på nettet om bobiler, som gjorde at vi ikke gadd å bruke så mye tid på dette. Har god erfaring med leiebil så det blir digg. Dvs en gang leide vi bil på Hahn flyplssen v/ Frankfurt og fikk bil uten vinterdekk (uten å bli informert). Det var snø store deler nedoover og jeg måtte ligge opppå pansret store deler av veien opp til Engelberg, i ca 45 min. I tett snødrev, midnatt, mens busser og biler kjørte forbi oss. Tror U.t var samtaleemne i bygda den natta hehe. Vi tørte ikke å kjøre ned igjen før det hadde gått 8 dager. På en annen side var forholdene så bra at det ikke var noe alternativ hehe.

 
Annonse
Annonse
Annonse