Leggen

Har fått sinnsvakt vondt i leggene etter noen dagers kjøring..(slalom - twintip)
Er ikke så ofte ute, dessverre, så merker ikke noe til det før det er gåt et par timer..
Pleier å gå seg til iløpet av kvelden, men har i det siste vært ille lengre..
Noen som har tips/råd?

Jeg får vondt omtrent midt foran på skinnleggen etter noen dager med alminnelig kjøring, uansett type støvel. Mange som har problemer med det...

Noen her nevnte alt fra akkupunktur til strekkøvelser mot dette - som visstnok skyldes begynnende benhinnebetennelse eller bruskdannslse. Er MEGET interessert i tips på hvordan man kan forebygge eller lege dette.

Faen a?? Er du helt evnis eller??

kanskje mer grunntrening skal til? for å styrke leggene. jeg strever selv med betennelser på leggene, men det pleier å gå bra med ski...
men hvis du ikke er så vant å stå på ski kan jo det være med og danne en liten del av grunnene... men styrk leggene.. (tå/fot-hev osv)

Samma problem her og.. etter en lang dag med endel hopping, så kommer smerten foran på leggbeinet.. like under der tunga på støvelen stopper..
Voltarene krem, er det forebyggende, eller kun smertedempende??
Stive legge handler jo først og fremst om legg muskler, så det er jo et annet tema??

Er VELDIG ivrig etter gode svar om dette!

har fått det samme, har begynt med krem.
Har hørt det er viktig å strekke ut leggen.

Jeg har hatt jeg også, men så skiftet jeg støvler og da kjente jeg ingenting lenger!!
Prøv å lån noen andre støvler og se om det hjelper, det gjorde det for meg!!!=)

Det kalles påbegynnede beinhinnebetennelse. går man for lenge med det er det kjipt. Da kan man risikere å måtte operere. uansett gjør det vondt. god grunntrening for å unngå dette problemet er å hoppe trampoline. Men veldig rolig i starten.

jeg vil også være med i denne harvondtileggen-klubben. Jeg har fått når jeg har kommet bakpå i landinger. Man bør sjekke at støvelen sitter stramt nok øverst. også presse knærne litt frem i landingene. dette hjalp ihvertfall for meg.

Akkurat same problem. Sinnsjukt vondt framme i leggane etter hopping. Tendenitt kaller legen det. All info om dette svært innteresant. Og dette med å trene opp muskulaturen, korleis gjer ein d heilt konkret?. D må jo vera den muskelen som bøyer foten opp??

 
Annonse
Annonse
Annonse