Latterlig i nye FriFlyt

Vel, endelig har det skjedd.. Fri Flyt har, kanskje som første publikasjon i dette tusenåret; klart å blande sammen de to Jeremy Jones"er i snowboardsammenheng. Bildet i bladet er av Jeremy "patriotjibber" Jones, mens teksten er en fin smørje med kommentarer om både ham og Jeremy "storfjellsgærning" Jones. Det spørs nok om teksten ikke var tiltenkt dens siste, for sist jeg sjekket ga redaksjonen seg en god faen i skateboardinspirert snowboardkjøring.

Litt senere i bladet fins det et bilde fra Jiblandskampen med teksten "Kareem Campbell gjør et triks.." Mannen på bildet heter Kareem El Rafie. Kareem Campbell er en VELDIG KJENT amerikansk proffskater. Ser dere ikke forskjell på folk med litt mørkere hudfarge enn dere selv eller? Kjeks!! Bunnkommentaren er: SLUTT MED HALVVEIS SHIT! TA DERE SAMMEN! Hvis dere ikke bryr dere om snowboard, hvorfor skriver dere om det?

gjøre feil, men når Fri Flyt blander Jones-ene er det faktisk alvorlig.

Fri Flyt er et magasin som selger på at de kjenner temaene sine godt og de kan karakteriseres som "fag" presse.
Enhver som vet litt om snowboard kjenner godt til at det er to store stjerner i snowboardsirkuset med navnet Jeremy Jones. Det bør være et minstekrav at et "fag" tidskrift som Fri Flyt bruker skribenter på snowboard som vet dette like godt som en normalt orientert snowboarder. Jeg mistenker artikkelforfatteren for ikke å ha peiling på snowboard. Er det tilfellet bør han ikke skrive om snowboard i Fri Flyt. Om Fri Flyt ikke kan skrive bedre om snowboard burde de heller slutte å skrive om snowboard. Håpet er likevel at de fortsetter å skrive, men bruker personer med kunskap om snowboard verden.

Hadde det vært Dagbladet som gjorde den samme feilen hadde det stilt seg annerledes, fordi Dagbladet ikke står fram med en image av at de kjenner snowboard sporten godt.

Buhu!

Dag, du greide å skrive "snowboard" ti ganger i den lille teksten!
Tviler på at noen ikke tar poenget ditt der...

toppturnazier, prøver å innynde seg på den yngre generasjon ved å skrive om jibbere ala jeremy jones... faktum er at de ikke har peiling i det hele tatt. har hørt at jeremy jibbe-jones er en rev til å kjøre bratte renner .. hehe

hmm... for å få titusener i opplagstall må de vel late som de er interessert. Savner gjennomtenkt snowboard materiale jeg og. Ofte nå det skrives "Feature" artikkeler om brett er det i reise sammenheng, som den innsendte artikkelen om Bjørnoya osv. Hva med å faktisk ta denne sporten på alvor. Opphavet til jibbing og moderne freeriding er jo brett, så hva med litt respec ahiiit!!!!! ellers kan dere gå tilbake til daffy, split og heli, vadmels klær og staur!

!

 
Annonse
Annonse
Annonse