Laptopsekk

Trenger en sekk tilpasset laptop som ser bra ut. Har sjekket mye rundt, men finner ikke helt noe som faller i smak. De fleste er så like og viser synlig at de er laptopsekker. Kunne tenkt meg en som er mer friluftsliv/skisport preget sekk.
Noen som har en sekk de vil anbefale eller har sett noen andre plasser?

har plass til laptop, og festemuligheter for isøks, hva mer trenger man?

Så var det en link på fremsiden av friflyt for en tid tilbake med robuste laptopvesker. jeg kan ikke huske om der var noen sekker, men noen kan sikkert finne frem igjen den linken.

har sett en del på den ja,men den falt ikke helt i smak med det "coveret" på fremsiden.. har sett på Dakine Heli Pro, og liker den utrolig godt. Men den er jo ikke laget til laptoper. Noen som har noe erfaring med den..? Eller er det noen som veit om noen som ligner som er laget til laptoper også?

Jeg har et "secondskin" av neonpren rundt powerbooken, dette gir en genial besyttelse, både mot slag, vannflasker, bøker, skismøring og andre ting som befinner seg i sekken.
Med dette trekket er pcen godt beskyttet og du kan hive den i hvilken som helst sekk eller bag.
Prøv:
http://www.ucarry.no/

det var siden jeg snakket om som var lnket til på fremsiden av friflyt...

Både Osprey og arc`teryx har gode sekker til dette formålet. ser ut som en vanlig liten fjellsekk...

har laget noen fete sekker med rom for laptop. (og mye annet). Send en mail til cs@dakine.com så får du en katalog i posten!

http://www.tombihn.com/

ok, takk alle sammen. får bare lete videre. har forstatt to mnd på meg før jeg virkelig trenger den..!

Har heliproen selv, men synes den passer dårlig overens med laptoper...
Prøv heller Osprey Flux, har et eget laptop-rom inni hovedrommet, hevet over bunnen slik at det er mindre sansynlig at skjermen ryker dersom sekken deiser i bakken.
Passer laptoper opp til ca 15" widescreen.
Regular size (4x3) 15" derimot, passer ikke, tro meg. =) Men sekken er knall ellers, og er akkurat passe teknisk til skole/bybruk/kortere dagturer mm.
Jeg har ikke hatt min lengre enn et par måneder, men den virker veldig slitesterk, er pen å se til, og det er ikke så fryktelig mange som har den sett opp mot f.eks helipro/haglöfs tight mm.

min skjerm er da 15"... Litt for liten den Osprey-sekken da..

Da har jeg funnet en passende tror jeg. The North Face Recon ( http://www.thenorthface.com/opencms/opencms/tnf/gear.jsp?site=NA&model=AMC2 ). Er det noen som har erfaring med denne sekken?

Arcteryx m20 bør funke bra til laptopen din. Har brukt flere arcteryx sekker, bare pass på at du kjøper riktig str. på sekken. Ulempen med arcteryx er prisen.

at ting ser bra ut...viktig...nuvel, d e jo egentlig enkelt:
j.lindeberg
peak

at du skal kjøpe sekk, ja d e skikkelig spennende.
personlig kan eg anbefale en 5 kilos rispose. eg har en sånn.
kjøpte risen a noen pakkiser, jæli bra ris asså. d e den beste og billigste risen eg har kjøpt noen sinne. sånn 45 kroner for 5 kilo med uklissete super-ris. ikkje bare får du sikkert 2 mnds forbruk a ris, du får oxo et lite krypinn t lappyen på kjøpe. takk ska du faen ha, mustafa!!

øh ok..trodde du va gutt, så da va d jo rett i strupen..men d e vel sånnt jenteopplegg da me smuud sekk..men risposen e skikkelig bra. kan jo tegne burberry mønster på an.

er ikke det bare Blade av Arcteryx som er laget som laptopsekker da? Ingen som har TNF sin Recon ryggsekk eller erfaring fra andre ryggsekker av det merket?

Vet ikke hva du her ute etter sånn designmessing men sjekk ut: http://www.mpx.no/aspx/produkter.aspx?l=2&t=5153&g0=1402&g1=334&g2=373

bade-magnus

www.thenorthface.com

Sjekk ut sekker fra Crumpler, de er virkelig laget for å holde på laptop'er.
Ellers så er kanskje det beste å kjøpe en virkelig god ryggsekk, hvor du får plass til laptop'en(ikke nødvendigvis en egendesignet laptopsekk). Da kan du ha den i et neopren-sleeve(som nevnt tidligere). Men ikke tro at de alltid er vanntette.

Powerbook'er drikker forresten ikke Mozell=(

 
Annonse
Annonse
Annonse