Lagersalg på Norrøna i Asker

psv

Det er lagersalg på Norrøna i Nye Vakåsvei i Asker (ved Holmensenteret), andre siden av E18), har vært på tirsdag og onsdag - og de skal visst ha åpent i morgen også. Begynner å bli litt utplukket, men vanvittig mye bra ennå til suverene priser.

Alle tre-lags gore-tex jakker til 1300 og bukser 900, to-lags gore-tex jakker 1000 og bukser 700. Har alt mulig, Arch Wall, Trollveggen, Narvik, Røldal, Turtagrø, Falketind, osv... og mange sekker, undertøy, fleece, mikrofiber, osv.

Løp og kjøp smile Åpent 8-20. Beste er nok borte, var der i dag til ca 17, fikk meg Narvik bukse (900), Colouir jakke (1000... selv om det er XCR og 3-lag), Falketind jakke (900), mm.

Crap, skulle Oenske jeg kunne komme meg ditt, men er stuck her oss Arcteryx i Canada.
Hils Lene H, Frode G, Oeystein, Espen, Eldar, Jorgen og resten av klanen fra en X Oslo sportslager kar.

Lol

Noen som vet om det er igjen noe særlig?

Et sted må jo b-varene gå smile Litt kjedelig med en vindskjev jakke....men er jo billig da og ikke minst det står norrøna på dem!

psv

Alt jeg fikk var skikkelige varer, men fjorårsmodeller. En kamerat som kjøpte en Colouir-jakke fant en feil på den... og fikk den derfor for kun 400 kr (istedet for 1300 som var prisen på GoreTex XCR-jakkene)! Det er en jakke som hadde nypris på 4699...

Noen ytterst få varer stod det "brukt" på, og så et par av disse typiske tilbudsvarene også fra butikker med fargefeil (må vaskes en gang før bruk elns).

 
Annonse
Annonse
Annonse