La Grave

Om noen lange timer sitter jeg på flyet til Geneve. Turen skal, etter en rekordkjapp besluttning, ende opp i La Grave på Skiers Lodge.
Har aldri vært der, men nå som en kompis fikk seg jobb på Skiers Lodge så måtte jeg bare reise!
Har 1 million forventninger til stedet og en lokal føre rapport sier at stedet har vært stengt pga. stort snøfall og dårlig sikt. Men lår-dyp pudder i nabo anlegget Sierre C!! Så la oss krysse fingrene på at de åpner snarest grin
Skriver mer i tråden når jeg returnerer hjem til Norge om 7 dager.

Ja du har helt rett i å dra til La-grave,som du sier så er det stengt nå pga ekstremt mye snøfall.
Men så skal det jo åpne en gang,av erfaring så er det åpent om 2-3dager i værste fall.
Lykke til(faan også, skulle vært der selv)

Ja nå sitter jeg foran peisen på Skiers Lodge/ Hotel des Alpes i La Grave! Det er gode 30-40 cm med puder fra 2400 moh opp til 3500 moh! Etter en lang tur med fly og buss fra Gardermoen så er man framme, fått spist ekte svenske kjøttboller og "pottit" og klemt nedpå en halv liter.

Ser ut til å bli en knall uke grin

Her sitter vi på trappa og venter på snøen som ALDRI KOMMER!!
Fan også..æ pakke og reise til La-grave nuu!!

Gjør det! Jeg betalte 860 riksdaler tur-/retur Geneve, og med en busstur på 4-5 timer så var jeg i La Grave. Buss fra Geneve - Grenoble - La Grave. Pugg franske gloser, for her kan ingen engelsk! Utenom det som jobber på informasjonen på Geneva Airport =/

Dem som ikke drar til La Grave (eller områdene rundt) kjapt som fy, går glipp av 50cm med pudder!

Det har snødd som bare det hele natta, og det snør ennå! Er meldt sol i morgen. Veldig ustabil snø lengst opp i fjellet så trolig vil de siste 1100 høydemeter'ne være stengt til snøen har fått satt seg bedre. Men skog kjøringen er perfekt!

Selv har jeg brukt mesteparten av dagen på å lete etter den ene skia mi som forsvant i snøen. Og nå sitter jeg med is på ankelen og vil trolig ikke få kjørt noe mer ski mens jeg er her =/ 150m tomahawking sucks!

Billige billetter finnes på norwegian.no og Skiers Lodge/Hotel des Alpes har ledige rom.

Synd at du mista skia di!
Når du først e "parkert"så ta deg en tur opp til Ventelon på "afterskibar"(er jo egentlig på kjøkkenet til bonden da med fjøset på andre siden av veggen!!dassen var ei pappeske...he he.

 
Annonse
Annonse
Annonse