LITE SNØ TIL TUREN VÅR !!

Hei ! grin

Eg og noen kamerater har planlagt å dra til fieberbrunn den 26.jan-2.feb. Men ser på nettet at det er skummelt lite snø der nede og meldingene er ikke så bra heller.

Vi har betalt flyreise til salzburg, men bare reservert bo i fieberbrunn.

Så ka skal vi gjøre, kor skal vi dra ?

Betingelsene er:
Bra snø
Bratt morsomt terreng
Billig

TUUUUSEN takk for alle svar !

Måtte dere ha pudder på deres vei !

Hei å hå=D

Lurer på det samme. Hvor finner man snø i alpene?

Snødybdene på skistedenes egne nettsider kan man ikke stole på, heller ikke skiinfo..

Noen som kan rapportere fra salzburg- og genevedestinasjonene?

79

Hei.
Er spent på vår tur også. Skal til Chamonix i begynnelsen av feb. Ikke all verden med snø der heller. Mye mildvær og lite nedbør. Langtidsvarselet ser ikke lovende ut den nærmeste uka heller. Noen som har vært der nylig, eller er der og kan gi en liten rapport?

Hold dykk i Noreg- Vestlandet, Sogn td.

Sitat bjorjost1:
Hold dykk i Noreg- Vestlandet, Sogn td.

Er veldig gode forhold i nord, nok av pudder grin

Men større anlegg, heisbasert offpiste og alpestemning er heller ikke å forakte smile

Is i magen folkens, i lavere strøk er det dårlig med snø, men i høyden er det fortsatt mye bra feks i grenseland Sveits/Italia. Hvis dere flyr til Salzburg vil jeg ha lagt plan a og b. Ikke noe poeng å booke overnatting før rett før (selv i februar). Er det sånne forhold som nå ville jeg tenkt nord Italia/Dolomittene eller deromkring. Men været som har vært nå og som er meldt videre tyder på et stort snøfall før februar. Føhn vind og mange varmegrader en lengre perioder etterfølges ofte av store snømengder. Og da er de lavere skogskledde fjellene i Østerrike gull + skredfaren er mindre (men IKKE fraværende) en høyfjellet. Selv så drar vi nedover 27/28 januar, første skidag 29. Forventer masse snø et par dager i forveien hehe, for dette handler om timing. Men som sagt ha is i magen, sjekk værmeldinger, tenk positivt (ikke nysnø ? Toppturer), heller kjøre 60 mil for topp forhold en 10 mil for sånn passe forhold (mener jeg da). Stay Positive.

Alrite! is i magan ja, smile skal nedover til Chamonix 12 februar så krysser fingra, og tenker positivt! satser på at det kommer til lave ned. På langtidsvarselet er det bare sol fram til neste lørdag,og da står det snø, 16 mm, satser på at det er da det virkelig starter da!

Hei. Bor i Chamonix denne sesongen, og kan melde 0 i snøfall de siste tre ukene. Begynner å bli ganske lei nå så håper på litt snø. Hører rykter om at det er meldt pudderdump (20-50) cm neste helg, men det er ikke lurt å stole for mye på franske værmeldinger. Forholdene i bakken er så som så, mye isete. utenfor er det lite snø og alt er oppkjørt. Må noen pudderdump til for at forholdene skal bli bra her!

Kom hjem fra Bad Gastein etter 1 uke der i går.
Var så som så med snø når vi kom ned på lørdagen. Søndag var det strålende sol og mandag begynte det å snø. Da snødde det 3 dager i strekk og det kom godt og vel en halv meter pudder.
Det ble fantastiske forhold og fjellet ned på baksiden av Sportgastein var bare en drøm.
Vår beste uke på mange mange år.

Er smått bekymra jeg assa! Du Megawatt,som henger i Chamonix, no peiling på om det er mye bedre i Courmayeur eller?

Det er litt bedre i Courmayeur, men ikke mye. Var der da de arrangere Freeride World Tour åpningen, og det var mer snø der enn i Chamonix, men det var veldig oppkjørt. Tipper det er enda verre nå.

I Chamonix er det så lite snø nå at det går på humøret løs. Det gode været gjør også at den lille snøen som er sakte men sikkert smelter bort, er helt utrolig hvor mye mer stein i dagen det er nå en for to-tre uker siden... Værmeldinga gir heller ikke mye grunn til optimisme, sol og opp til 10(!) plussgrader til midten av neste uke.

Mainnsjit, hæstkuk og faan ta! jaja, fortsatt 12 dager igjen til avreise. Hvis ikke får jeg bare prøve å kose meg i bakkene da smile

Jeg var i badgastein en uke fra 8.januar, det ble mye drækking på den turen for å si den sånn, ble kjørt veldig lite pudder. Noen dager var det over 10 grader i byenwink Våknet opp til pøsregn en morgen, sluddet i sportgastein.

heinge meg på tråden, ska ti st.anton på lørdag den05.02. e beggyna å bli litt bekymra for snøforhold. e da nokon so veit korleis da e dar?

Ser valluga og toppen av stuben har vert stengt de siste dagene, det kan tyde på mye vind, snø og rasfarewink er lov å håpewink

oki, ser dårle ut me snøfall på skiinfo. men veit ikkje ke nøyaktig dei e. håpa på ei fin veke uansett.coolcool

Sitat rubenmann:
oki, ser dårle ut me snøfall på skiinfo. men veit ikkje ke nøyaktig dei e. håpa på ei fin veke uansett.coolcool

 

http://friflyt.no/index.php?pagenr=12&articlenr=60364 Ser jo helt nydelig ut der, vet ikke om det er nylig jeg.

Enkelte steder i østerrike iallefall har fått en halvmeter etter varmeperioden. Jeg reiser til val'disere på lørdag, der ser det ut som det kommer en ny periode med varme, shaitwink

http://www.yr.no/sted/Østerrike/Tirol/Sankt_Anton_am_Arlberg/langtidsvarsel.html

Påskevær

ser jo vannvittig bra ut=)

hvordan var temperaturen? skal nedover på lørdag. det meldes veldig mildt. opp mot 10 grader.

 
Annonse
Annonse
Annonse