LEI AV DET!!

Ingen andre enn meg som er lei sånne tåpelige innlegg om penger og sossefolk!
Har du kontroll i bakken og kan det du gjør selv om du er stinn i gryn eller blakkere enn ei hore på en russisk utedo så er vel det det samma!respekter folk etter personligheten.....er han et rævhol, med eller uten peng så fortjener han en på trynet....er han en jævla grei fyr så får han respekt..enkelt og greit

Enig....man skal respektere folk med eller uten penger!!!
Hvis du har mye penger trenger jo det ikke å si at du er best i bakken!!!!!

Jeg ber herved redatktøren å fjerne alle dumme innlegg om locals og soss, få litt nivå på dette her. det lyser 12 åring av hele greien.

Helt enig... Bra sagt...

Ifølge klatty ville du likt deg i Tyskland på 30-40 tallet... Men han er sikkert bare en "kegster" som leker deilig...

Er egentlig for talefrihet, men synes det er greit med litt mer moderering på dette forumet enn det som har vært til nå. Har stått for en del av motangrepene mot pengefolket, men skal gi meg nå. Skal heretter bruke forumet til å spørre om ting jeg ikke har peiling på..

La freden rule... forum er til for god snakk om ski og alt det gode det bringer med seg.... Håper vi får en skises som ROCKER!!! PEACE!!

Cashflow er alt, dere er ingenting. Safte suse, NO WORDS. Noen har bare skikjøring, andre har skikjøring og kortene fulle mon. Dere har ikke en gang kjøringen.

Noen patetiske mennesker liker oppmerksomhet, selv om de helst burde gjemme seg til dustenivået deres ikke var til almenn plage lenger. Inntil da er det bare å ignorere dem og digge at man er så uendelig mye fetere(burde gjelde de fleste....) enn $$$ og vedkommendes meningsfeller.

 
Annonse
Annonse
Annonse