Kvitsund

Hei.
Jeg har fått beskjed om at det blir tur med kompisen og en jeng til kvitsund i påsken. Det første som slo meg var Big Jump Challenge spillet som ligger ute på nett, utifra det tenkte jeg at kvitsund måtte være et stort og bra trekk. Så jeg lette litt rundt etter en hjemmeside for dette trekket, uten resultat. Så da spør jeg her om det er noen som har vært i trekket i kvitsund, og kan fortelle litt hvilke tilbud de har der (park, skog, offpiste osv.)? Evt. om de har en hjememside?

På forhånd Takk.

Hei. Tror du har bommet litt. Kvitsund er en privat internatskole. Skal noen dit i påsken er det på leir. Nærmeste anlegg er Vrådal ca 20 min unna. Noe big jump kan du ikke vente deg (av og til finnes det) men fint å kjøre utenfor løyper, men vet ikke om det vil være bra i påsken. Uansett morsomt at dere skal på skitur til en skole.. Tilbudet er allmennfag. Ganske bra sådann..

Hehe. Jeg visste bare at vi skulle bo på Kvitsund internatskole jeg, og at vi skulle til et skianlegg like ved, mne om deg var på kvitsund, det visste jeg ikke. Har forresten funnet hjemmesiden deres nå. Takk.

å lage et spill på internett som heter følgende:
"kvitsund big-jump challenge"...

så er det ikke en dritt der...haha, dette blir for dumt.grin

Ikke for å være dust eller noe, men Kvitsund er en skole hvor de sansynligvis har datautvikling(?) som linje. Eller så er det bare at det finnes flere skianlegg i området. Men ser egentlig ikke det store ved at du trekker opp dette i en slik tråd.
Fant forresten ut at det var Rauland Skisenter vi reiser til, og det ser ut til å vere et bra anlegg det. Er det noen som vet hvilke tilbud de har, innen frikjøring og park?

Har vært på Rauland ett par ganger, og det er fult brukbart, har fått 4 seter også til sessongen så tror det skal være greit. De har også park som pleier å være ganske bra, men har ikke vært der i år.

Den beste parken finner du på Vierli, de beste heisene på skisenteret og offpist på Alpinsenteret. Da har du tre steder å velge mellom på Rauland. (De har felles heiskort)

 
Annonse
Annonse
Annonse