Krippenstein - røft terreng for de beste!

Det finnes fortsatt ukjente steder i alpene - små anlegg som gir bra skikjøring, men finnes det ett sted som har et spennende terreng og størrelse utover det vanlige. Det er også med stor sannsynlighet at ingen av dine venner har vært der før deg! Les resten her Team Erik and Bad Mongo do Austria: part 3- Krippenstein


Mvh.
Klaus Andreassen
Frilanser

Var noe bug i linken så jeg..

http://skiogsykkel.no/skiturerogutflukter/471-team-erik-and-bad-mongo-do-austria-part-3-krippenstein


Mvh.
Klaus Andreassen
Frilanser

En ting å være obs på i Krippenstein er at det finnes en del gruveinnganger som kan være dårlig merket spesielt under store snøfall.

Så snakk med localsene og bruk hodet/øyne!

Hei! Linken funker ikke! Mulig å få rapporten her?

Eller andre tips om Krippenstein??

Hei, jeg som skrev den, men desverre så er skiogsykkel.no lagt ned, og har heller ikke noe kopi av artikkelen som jeg vet om. Men var der en tur i fjor også, da var det mindre snø en for 2 vintre siden. I år derimot er de vel ganske så bra der + påfyll disse dager. Merkelig og fasinerendes terreng. Morsomt og skummelt på samme tid. Aldri kjørt brattere skog en ned til mellomstasjonen, og jeg har kjørt en del bratt skog! Topppartiet er slakt med masse smobowls og hvor en må gå litt oppigjen. Som Asle nevner er det noen gruver her. Og stup, masse stup! Men bør oppleves, dog ikke bare gunne på, kan være lurt å sjekke hva som lurer seg bak neste sving og stein.

 
Annonse
Annonse
Annonse